© İstanbul Haber İlan

Fenerbahçe Boks Şubesi Sorumlusu Selahattin Atasever “FENERBAHÇE’NİN BÜYÜKLÜĞÜ TARTIŞILMAZ”

Kartal’ın tanınmış isimlerinden iş ve spor insanı Selahattin Atasever,yıllarca bölgede Amatör Spor Kulüplerinde başkanlık ve yöneticilik yapmış,Kartalspor’un yenilmez armada olduğu dönemde alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev almış,Fenerbahçe Spor Kulübünde de Boks yapmış spor aşığı bir kişilik .Ali Koç’un Fenerbahçe Kulübüne Başkan olarak seçilmesinden sonra Selahattin Atasever’i Boks Şubesi Sorumlusu olarak atamış,göreve atandıktan sonra bir çok boksörü Fenerbahçe’ye kazandırmak için büyük çabalar harcayan Atasever gelen başarılarla birlikte başkan Ali Koç’un ve Fenerbahçe’lilerin gözdesi olmuş.En son olarakta Trabzon’dan Fenerbahçe çatısı altına katılan Busenaz Sürmeneli’nin transferinde büyük rol oynamış, olması mümkün olmayan, bir transferin gerçekleşmesini sağlamıştı.

Büyükler Avrupa Boks Şampiyonası’nda ülkemize 3 altın ve 1 bronz madalya kazandırarak Ülkemize  büyük gurur yaşatan boksörler  Buse Naz Çakıroğlu, Busenaz Sürmeneli, Samet Gümüş ve Büşra Işıldar, Başkan Ali  Koç ve yönecilerle  bir araya geldi.

Fenerbahçe Boks Şube Sorumlusu Selahattin Atasever  “ Sporcularımızla gurur duyuyoruz. 3 altın, 1 bronz. Bronzda bir hatırlatma yapmak istiyorum. Büşra’nın daha önce gençlerde Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu var. İki Buse’ye, Büşra’ya ve Samet’e teşekkür ediyorum. Hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Böyle bir kulüpte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ciddi maliyetler, emek isteyen ve sadece parayla da olmayan emeklerin sonuçları. Geçen olimpiyatlar, benim ilk olimpiyatlarımda, acemiliğimize geldi. Bu olimpiyatlara hocalarımızla, yöneticilerimizle çok çalıştık. Fikret Bey’in dediği gibi altınlarla dönmemiz lazım. Başkanımızın karşısına madalyalarla geleceğimize inanıyorum.Çünkü çok iyi bir kadroya sahibiz.Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kuruluna ve bizim gizli Kahramanımız Fikret Çetinkaya’ya teşekkür ederim hedef Olimpiyatlar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle sponsorumuz Tüpraş’a teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.


 
 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER