BABALAR VE EVLATLARI HALI SAHA MAÇINDA BULUŞTU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BABALAR VE EVLATLARI HALI SAHA MAÇINDA BULUŞTU
Abone ol
Ak Parti Kartal İlçe Teşkilatı, Babalar Günü nedeniyle farklı bir organizasyona imza attı. ‘Babalar ve Evlatları Halı Saha Maçında Buluşuyor’ etkinliğinde birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı.

Ak Parti Kartal İlçe Teşkilatı, Babalar Günü nedeniyle ‘Babalar ve Evlatları Halı Saha Maçında Buluşuyor’ etkinliğiyle Babalar Günü’nü kutladı. Ak Parti Kartal İlçesi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığı ve Sosyal Politikalar Başkanlığı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlik Topselvi’de bulunan Oksijen Halı Saha tesislerinde gerçekleşti.

 

Katılımın oldukça yoğun olduğu etkinlikte, babalar ve çocukları tarafından oluşan takımlar maç yaparak, zevkli dakikalar geçirdi. Neşeli bir atmosferde gerçekleştiren etkinlikte, babalar ve oğulları arasında kıyasıya bir mücadelede sergilendi.

 

Etkinliğe katılan Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, yaptığı açıklamada; “Öncelikle bütün babaların bu anlamlı gününü tebrik ediyorum. Teşkilatımızın Sosyal İşler Başkanlığının yaptığı bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Buraya katılım gösteren, birim başkanlarımızın, mahalle teşkilatı başkanlarımız, gençlerimizin kadın kollarından da görünüyor ki çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Katılım gösteren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Rabbim bütün babalara, evlatlarıyla, torunlarıyla güzel günler göstersin. Kartal AK Parti teşkilatı olarak, daha güzel daha orijinal programlar üretmeye, bu vesileyle bir araya gelmeye, dayanışma ve birlik beraberliğimizi artırmaya devam edeceğiz. Sosyal Politikalar Başkanlığı , Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, Gençlik Kollarımız ve bize destek veren Kadın Kollarımız da olmak üzere bütün birimlerimizle birlikte üzerimize düşeni yaparak çok güzel işler üreteceğiz. Kartal’da marka işler yapmaya devam edeceğiz. Tekrardan burada bulunan, ilçe yöneticilerim, başkan yardımcılarım, mahalle başkanlarımın adına bütün babaların Babalar Günü’nü kutluyorum” dedi.”

 

Taşyürek’in konuşmasının ardında güzel bir atmosferde gerçekleşen futbol müsabakası son buldu. Daha sonra, müsabakaya katılanlara madalya takdim törene gerçekleştirildi. Dostluk ve beraberlik vurgusuyla etkinlik son buldu.


Kreş Kayıtları Kuraları ÇekildiÖnceki Haber

Kreş Kayıtları Kuraları Çekildi

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI 'TUZLA YÜZDE 98 ORANINDA PLANLI BİR İLÇEDİR'Sonraki Haber

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI '...

Yorum Yazın