BULVARSPOR A Kategorisine yükseldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BULVARSPOR A Kategorisine yükseldi
Abone ol
Bulvarspor U-16 takımı grubundaki en yakın rakibi Kaynarca Sporun önünde 4 puan farkla girdiği ligin son haftasında, şampiyonluğunu ilan etti. Önümüzdeki sezonda A kategorisinde mücadele etmeye hak kazandı.

Teknik Direktör Fevzi Genç takımının başarısıyla ilgili şunları söyledi. “Bulvarspor camiası olarak hedefimiz alt yapıdan ahlaklı dürüst rakibine ve yaptığı işe saygı gösteren sporcular yetiştirmektir. Oynadığımız müsabakalarda hiç kırmızı kart görmeyerek bunu ispat etmiş durumdayız. Bulvarspor teknik ekibi olarak önümüzdeki sezonlarda da tüm kategorilerde özveriyle çalışmaya devam edip Bulvarsporumuzu hak ettiği yere getireceğiz. Bize desteklerini ersirgemiyen Kulüp başkanımız Sebahattin Karaer ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz.

 

Başkan Sebahatin Karaer’de “alt yapıda devamlı yükselen trendin ve ardından başarıların gelmesinin, ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun en güzel göstergesidir. Türk futboluna geleceğin yıldızlarını yetiştirebilirsek ne mutlu bize. U-16 grubunda şampiyon olarak bir üst gruba çıkan gençlerimizi kutlar, teknik kadroyu ve çocuklarımızın ailelerini de tebrik ederim” dedi.


Kartal Belediyesi iftar sofrasında buluşuyorÖnceki Haber

Kartal Belediyesi iftar sofrasında buluş...

‘Muhtarlar demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır’Sonraki Haber

‘Muhtarlar demokrasinin vazgeçilmez unsu...

Yorum Yazın