BİR LOKMA BİR HIRKA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BİR LOKMA BİR HIRKA
Abone ol
Dr. Bekir Necati Şimşek, Kartal İlçe Sağlık Müdürü. Herhalde bölgede onu tanımayan az sayıda kişi vardır. İl Sağlık Müdürlüğü, müdür yardımcılıklarında bulunmuş, siyaset alanında uzman, sosyal ilişkileri mükemmel, insancıl, sevecen ve herkesin derdiyle uğraşacak kadar da merhamet dolu.

İl Sağlık Müdürlüğü, müdür yardımcılıklarında bulunmuş, siyaset alanında uzman, sosyal ilişkileri mükemmel, insancıl, sevecen ve herkesin derdiyle uğraşacak kadar da merhamet dolu. Her ne kadar inancı gereği vicdanlı hareket ediyor diye düşünülse de, örneğine rastlanması öyle kolay değil.

 

O herkesin Bekir Necati abisi. Çalışkan, dürüst zaman mevhumu olmadan işini en iyi şekilde yapmaya gayret sarfeden, nesli tükenmeye yüz tutmuş kişilerden biri o. Sadaece Kartal’da değil Adalarda da vekalaeten görev yapıyor. Kolay değil, deniz motoruyla git gel. Tatil değil, iş için görev için gidiyor oraya. Asla görevden kaçmaz, verilen işin en iyisini yapar, aç kalma pahasına, resimde görüldüğü gibi, “BİR LOKMA, BİR HIRKA” misali... Bu kadar çalışkan ve başarılı olmasına rağmen ahd-e vefa’nın olmaması üzüyor insanı. Neler geldi, neler geçti hepsi unutuldu... Dr. Bekir Necati Şimşek gönüllere işlendi, unutulmazlar arasına girdi. İyi ki varsın hocam... Seni Allah için seviyoruz.


MUHTEŞEM BİR YAZIÖnceki Haber

MUHTEŞEM BİR YAZI

Sancaktepe Kızılay Şubesi etkinliklerine devam ediyorSonraki Haber

Sancaktepe Kızılay Şubesi etkinliklerine...

Yorum Yazın