Evlilik Projesi mutlulukla taçlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Evlilik Projesi mutlulukla taçlandı
Abone ol
Erkin Aykanat ve Merve Ergün, Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde renkli bir nikah töreniyle dünya evine girdiler. Genç çiftin nikah şahitliklerini Kurum Müdürü Hülya Narsap ve Zekai Dalyan yaptılar.

Merve Ergün ve Erkin AYKANAT çifti Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları kursunda tanıştılar ve evlenmeye karar verdiler. Bugüne kadar yaptıkları başarılı projelerle gündeme oturan Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri bu kez farklı bir projeye birlikte imza attılar.

 

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve Genç çiftlerin nikah şahidi Hülya Narsap’ta gelişmeleri şöyle ifade etti. ‘Bana bu teklifle geldiklerinde memnuniyetle kabul ettim ve salonumuzu kendilerine açtım. Okulda tanıştıkları için ve nikahın okulda kıyılmasına müsaade ettiğim için, çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Onlar için büyük bir anı ve özelliği varmış bu kurumun. Daha öncede farklı kurslara gelip evlenen çiftlerimiz oldu. Hatta öğretmenlerimiz arasında evlenenler oldu. Ancak hem okulda tanışıp, hem de nikahın okulda kıyılması daha farklı ve renkli görüntülere ilk kez sahne oldu. Halk Eğitimi Merkezi kurslarının tanışmak, sosyalleşmek, hayata bağlanmak için bir vesile olduğunu düşünüyorum. İşte bu, renkli nikahla da kanıtlanmış oldu. Genç kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum’ dedi.

 

 

‘Hayat Boyu Öğrenme ve Öğretme usta eğitici kursları, anlayışlı ve bilgili kadrosuyla hayatımıza yön verdiğimiz Kadıköy Halk Eğitim Merkezi artık ikinci evimiz olmuştur. Aşkımızın başladığı yerde imzalarımızı atmamızı ve bunu taçlandırıp güzel bir anı haline gelmesini sağlayan arkadaşlarımız hocalarımız ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Müdüremiz Hülya Narsap hanımefendiye teşekkürlerimizi sunarız”

Merve ve Erkin Aykanat

 

 


HÜSEYİN KABACIOĞLU MEZARI BAŞINDA ANILDIÖnceki Haber

HÜSEYİN KABACIOĞLU MEZARI BAŞINDA ANILDI

Okulumda Bir Ses İki Hareket ProjesiSonraki Haber

Okulumda Bir Ses İki Hareket Projesi

Yorum Yazın