Geleneksel İftarları Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Geleneksel İftarları Sürüyor
Abone ol
Merkezi Orhantepe mahallesinde olan ve 2003 yılında kurulan KÜÇÜKALİOĞLU VAKFI, kurulduğu yıldan beri gerek erzak, gerek sıcak yemek ve çeşitli yardımları yaparak bugünlere kadar devam ettirmiştir.

Merkezi Orhantepe mahallesinde olan ve, 2003 yılında kurulan KÜÇÜKALİOĞLU VAKFI, kurulduğu yıldan beri gerek erzak, gerek sıcak yemek ve çeşitli yardımları yaparak bugünlere kadar devam ettirmiştir. Bu yıl şubat ayında kartal orhantepe mahalesinde göçen binanın yanında olan vakıf binasında yapılan incelemeler neticesinde yıkım kararı verilerek maalesef yıkılmıştır. Şu anda vakıf binası olmamasına rağmen bu yılda hizmeti aksatmamak adına Lütfi Kırdar hastanesinin yanındaki stadın yanına kurulan iftar çadırında her akşam, gerek hastanedeki hasta yakınlarına, gerekse iftara yetişemeyenlere ve diğer tüm halka açık olmak üzere her akşam iftar yemeği verilmektedir.

 

Kartal Belediyesinin vakıf adına kurduğu çadırda her gün yaklaşık 300 kişiye düzenli iftar verilmeye devam edilmektedir. Yemek masraflarının tamamı vakıf imkanlarıyla ramazan sonuna kadar devam edecektir. Küçükalioğlu Vakfı Başkanı olan Berat kÜÇÜKALİ ve yönetim kurulu üyelerinin gayretleriyle 3 günde kurulan iftar çadırında, bu güzel hizmeti yapmamıza vesile olan ve bu meyanda yardımlarını esirgemeyen, katkıda bulunan tüm akrabalarımıza ve Kartal Belediyesine teşekkür eden Başkan Berat Küçükali, Ramazanın tüm İslam alemine ve halkımıza güzellikler getirmesini dileyerek şimdiden tüm halkımızın bayramını tebrik etmiştir.


SON GÖRÜŞMEMİZ OLMUŞTU !Önceki Haber

SON GÖRÜŞMEMİZ OLMUŞTU !

Ramazan ayında denetimlere hız verdiSonraki Haber

Ramazan ayında denetimlere hız verdi

Yorum Yazın