Hız kesmeden Çalışmalarına devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hız kesmeden Çalışmalarına devam ediyor
Abone ol
Yaptığı yerel, ulusal ve uluslararası projelerle dikkat çeken Tuzla Halk Eğitimi Merkezi, proje tanıtım toplantısı düzenledi. Çok sayıda basın mensubunun ilgi gösterdiği toplantıda çalışmalarından dolayı Tuzla Halk Eğitim Merkezi, gazetecilerden tam not aldı.

Tuzla Halk Eğitim merkezinde düzenlenen basın toplantısında Halk Eğitim Müdürü Metin ÇANGIR “Gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Günü’nü” kutladı.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün 4000’e yakın modülü ile kursiyerlerimizin eğitim seviyesi, yaş ve cinsiyet farkı gözetmeksizin hizmet veren Tuzla Halk Eğitimi Merkezi, gerektiğinde resmi kurum ve çeşitli kuruluşlarla iş birliği yaparak, mesleki, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle hayat boyu yapılan eğitim, üretim, rehberlik ve uygulama etkinliklerine yönelik çalışmalarını devam ettirmektedir. Tuzla halk eğitim merkezi, yılda ortalama 500 uzman öğretmeni ile 300 farklı alanda 450 kurs m erkezinde 1750 kurs açarak yaklaşık 50 bin kursiyerine hizmet vermektedir. “Eğitim Kenti Tuzlamızda Farkındalık Yaratan Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır beyefendinin düzenlediği Basın Kahvaltısında İstanbul Avrasya Gazeteciler Dernek Yönetim Kurulu olarak kendisine sürpriz yaparak doğum gününü kutladık. Hiçbir zaman basını unutmayan Metin Çangır ve ekibine teşekkür eder nice sağlıklı ve başarılı yıllar dileriz.”


EMEKLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİÖnceki Haber

EMEKLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

20 Mahallede ‘Söz Sizde’ programları başladıSonraki Haber

20 Mahallede ‘Söz Sizde’ programları baş...

Yorum Yazın