TUZLA’YA VİZYON PROJELER

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TUZLA’YA VİZYON PROJELER
Abone ol
Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın yeni dönemde yapacağı 77 Vizyon Proje arasınds Türkiye’de çok konuşulacağı tahmin edilen ilkler yer alıyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “2019 seçimlerine giderken Sayın Cumhurbaşkanımızın, teveccühüyle 2019’da da partimizi temsilen belediye başkan adayı olaraktan gösterilmekten öncelikle şükranlarımızı sunuyorum. Bize güvenen herkese ve bize nasip eden rabbim’e hamd ediyorum,  5 yılda yapacağımız Vizyon projelerle hem Tuzla  hem de Türkiye bizden bahsedecek”dedi.

 

İŞTE 77 VİZYON PROJE. NEREDEN NEREYE...


Tuzla Millet Bahçesi’nin de Aralarında Bulunduğu, Hayırsız Ada, Sahil 4. Etap, 854 Araçlık Yer Altı Otoparkı, Çok Amaçlı Eğitim Merkezi, Stadyum, Şehir ve Mübadele Müzesi, Sanat Sokağı, Kentsel Dönüşüm Alanları, Prestij Caddeleri, Deniz Eğitim Merkezi, Kronik Hastalar Danışma Merkezi, Tuzla Müftülüğü Hizmet Binası, Yeni İbadethaneler, Tuzla Devlet Hastanesi Önü Battı- Çıktı Yol ve E-5 Üzeri İçmeler Meydan Düzenlemesi, İçmeler-Aydınlı Bağlantı Yolu, Mahalle Otoparkları, Yaş Sebze Meyve Hali, Tüm İmar Yollarının Açılması, Tuzla’ya Metro, Engelsiz Taksi, Engelli Araçlar Tamir-Bakım ve Yenileme Atölyesi, Engelsiz Sanat Topluluğu, Çocuk Müzesi ve Oyun Alanı, Çocuk Gelişim Merkezi, Mobil Oyun Otobüsü, Hamarat Eller Mobil Satış Aracı, Değişen Oyuncak Dükkanı, Askıdan Hayata, Şifa Mahallesi Meydanı, 20 Yeni Park, Eko Park, Açık Hava Kütüphanesi, Kapalı Pazar Yeri, Akıllı Atık Yeri, 4 Aile Sağlık Merkezi, Bakıma Muhtaç Yaşlılar ve Alzheimer Merkezi, Panik Düğmesi, Kurban Kesim Yeri, Sokak Hayvanları Mobil Rehabilite Aracı, Tuzla Belediyesi Spor Kompleksi, Tuzla Sanat ve Spor Merkezi, Spor Salonları, Tuzla Jimnastik Merkezi, Yüzme Havuzları, Bisiklet Yolu, Binicilik Tesisleri ve Okçuluk Alanı, İnsan Sapanı, 4 Yeni Okul, Millet Kıraathanesi (İlçe Halk Kütüphanesi), Liselere Fizik-Kimya-Biyoloji Laboratuvarları, Tasarım ve Beceri Atölyeleri, Ebeveynler de Sosyal Medyada, İllüzyon Evi Olmak Üzere 77 Projenin Tanıtımı Yapıldı.


‘Alparslan Türkeş' olacakÖnceki Haber

‘Alparslan Türkeş' olacak

ÖZLÜK HAKLARINIZ BİZİM TEMİNATIMIZDASonraki Haber

ÖZLÜK HAKLARINIZ BİZİM TEMİNATIMIZDA

Yorum Yazın