AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN CUMA NAMAZI SONRASI BÜTÜN MERKEZ CAMİİLERİNDE KARTAL’LILARA AŞURE İKRAMI…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN CUMA NAMAZI SONRASI BÜTÜN MERKEZ CAMİİLERİNDE KARTAL’LILARA AŞURE İKRAMI…
Abone ol
AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı Muharrem ayı münasebetiyle Kartal’ın bütününü kuşatan merkezi camilerinde vatandaşlara aşure ikram ettiİlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Mahalle Teşkilatlarının katılımıyla gerçekleştirilen program Kartal halkı tarafından yoğun ilgi, şükran ve memnuniyetle karşılandı.Kartal’ın 20 Mahallesini kuşatan Merkez Camilerinde Cuma Namazı sonrası eş zamanlı olarak gerçekleştirilen program, insanlarımızın faziletine, ilahî feyzine ve bereketine yürekten inandığı Muharrem Ayı hürmetine gönüllerdeki muhabbeti, samimiyeti bir kez daha pekiştirdi. Bu vesile ile vatandaşlara “AK Parti 21 Yaşında” başlıklı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Partimize bugüne kadar oyları ve dualarıyla destek olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz” İfadeleriyle son bulan mektubun dağıtımı da yapıldı.Hazırlanan aşureleri elleriyle servis eden İlçe Başkanı ve teşkilat mensupları tüm vatandaşlarla tek tek ilgilendi. AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir TAŞYÜREK program sonrası yaptığı açıklamada eksiksiz katılımlarından dolayı İlçe Teşkilatına ve teveccühlerinden dolayı da Kartal halkına teşekkür etti. “Yapılan ve yapılmak istenen türlü provakasyonlara rağmen milletimizin hizmet siyasetinin adresi AK Partiye ve onun lideri Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a güvenmeye ve arkasında durmaya devam ettiğini” belirterek “halkımızdan bu önemli mesajı Kartal özelinde yaptığımız her programda almaktayız.” dedi

İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Mahalle Teşkilatlarının katılımıyla gerçekleştirilen program Kartal halkı tarafından yoğun ilgi, şükran ve memnuniyetle karşılandı.

 

Kartal’ın 20 Mahallesini kuşatan Merkez Camilerinde Cuma Namazı sonrası eş zamanlı olarak gerçekleştirilen program, insanlarımızın faziletine, ilahî feyzine ve bereketine yürekten inandığı Muharrem Ayı hürmetine gönüllerdeki muhabbeti, samimiyeti bir kez daha pekiştirdi. 

 

Bu vesile ile vatandaşlara “AK Parti 21 Yaşında” başlıklı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Partimize bugüne kadar oyları ve dualarıyla destek olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz” İfadeleriyle son bulan mektubun dağıtımı da yapıldı.

 

Hazırlanan aşureleri elleriyle servis eden İlçe Başkanı ve teşkilat mensupları tüm vatandaşlarla tek tek ilgilendi. 

 

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir TAŞYÜREK program sonrası yaptığı açıklamada eksiksiz katılımlarından dolayı  İlçe Teşkilatına ve teveccühlerinden dolayı da Kartal halkına teşekkür etti. “Yapılan ve yapılmak istenen türlü provakasyonlara rağmen milletimizin hizmet siyasetinin adresi AK Partiye ve onun lideri Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a güvenmeye ve arkasında durmaya devam ettiğini” belirterek “halkımızdan bu önemli mesajı Kartal özelinde yaptığımız her programda almaktayız.” dedi


 


BULVARSPOR KALESİ EMİN ELLERDE...Önceki Haber

BULVARSPOR KALESİ EMİN ELLERDE...

“KİRVEM AK Parti Projesi” kapsamında Sünnet Programı Hayata Geçirildi.Sonraki Haber

“KİRVEM AK Parti Projesi” kapsamında Sü...

Yorum Yazın