AK PARTİ KARTAL TEŞKİLATI, BU KEZ MİLLETVEKİLLERİYLE SAHADAYDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ KARTAL TEŞKİLATI, BU KEZ MİLLETVEKİLLERİYLE SAHADAYDI
Abone ol
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından planlanan Yüz yüze 100 Gün programı çerçevesinde Kartal’a Milletvekilleriyle çıkarma yapıldı.

İstanbul Milletvekilleri; Mihrimah Belma Satır, Ravza Kavakçı Kan, Müşerref Pervin Duba Turgut, Erol Kaya, Mustafa Ataş, Eyüp Özsoy,  Osman Boyraz, Hulusi Şentürk, Serkan Bayram, Fatih Süleyman Denizolgun’un yanı sıra, Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Yönetimlerinin katılımıyla, Kartal’ın 20 mahallesinde eş zamanlı olarak; engelli, taziye, yaşlı, hasta, esnaf, yeni üye ve kanaat önderi vatandaşların ziyareti yanında, muhtarlar, STK’lar ve piknik alanları ziyaret edildi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamının vatandaşlarımıza  iletildiği, sorun ve isteklerinin dinlendiği programlarda, Meclis’te yapılan ve yapılacak çalışma ve düzenlemeler hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

VATANDAŞIN YOĞUN İLGİSİ

“Tüm algı ve operasyonlara rağmen AK Parti’nin halâ sahada çok güçlü ve başı dik olarak yürüdüğünü” söyleyen vatandaşlar ise; 

“Meselelerimiz var ama biliyoruz ki, bunların çözümü için tek adres yine AK Parti’dir, çözecek lider de Recep Tayyip Erdoğan’dır. 20 yıldan beri güvenimizi boşa çıkarmayan, başımızı yere eğdirmeyen Cumhurbaşkanımıza, nedenlerini bildiğimiz geçici sıkıntılardan dolayı sırt çevirecek değiliz. Erdoğan olmazsa, yaşayacağımız sıkıntıların daha büyük olacağının şuuruyla, yine Erdoğan’ın yanında ve Cumhur İttifakının içinde yer almaya devam edeceğiz” dediler.

Ziyaretler sırasında, önceki gün menfur bir saldırıya uğrayan Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş’a; İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Milletvekilimiz Serkan Bayram,  İlçe Başkanımız Ebubekir Taşyürek ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, telefonla bağlanan Genel Başkan Yardımcımız Binali Yıldırım da, Selami Sarıtaş’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sarıtaş, "bu tür provokatif eylemlerin birlik ve beraberliğimize zarar veremeyeceğini ve aksine kenetlenmemize vesile olacağını" söyledi.

 

 

 

 


Başkan Yüksel’den Saldırıya Uğrayan Cemevi Başkanına Geçmiş Olsun MesajıÖnceki Haber

Başkan Yüksel’den Saldırıya Uğrayan Ceme...

“KE” 16. Sayısını Mehmet Zaman Saçlıoğlu ve Enver Ercan’a AyırdıSonraki Haber

“KE” 16. Sayısını Mehmet Zaman Saçlıoğlu...

Yorum Yazın