Atatürk İlke ve İnkılaplarının Savunucusuyuz!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Atatürk İlke ve İnkılaplarının Savunucusuyuz!
Abone ol
Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesinin Gezegen Kafede düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında derneğe yeni katılım sağlayan üyelerin kartları kendilerine teslim edildi.

Toplantıya, CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok, Kartal Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, Demokrat parti Kartal İlçe Başkanı Eray Ekim,Kordonboyu mahalle muhtarı Arzu Keskin Kartal'da bulunan basın mensupları ADD Kartal Şubesi yeni üyeler katıldı .

Toplantının açılış konuşmasını yine o güzel Türkçesi ve nazik cümleleriyle Cem Arkan yaptı,

Atatürk İlke ve İnkılaplarının Savunucusuyuz!

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan derneğin yeni üyelerinin, üye kartlarını dağıtmak için basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan üye tanıtım töreninde açıklama yapan Hülya Arkan, " Ülke ve millet olarak zor günlerden geçiyoruz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi asla yılmadan, asla vazgeçmeden, asla yorulmadan çalışmaya ve örgütlenerek mücadeleye devam ediyoruz. Bizim derneğimiz 34 yıl önce kurulan, Atatürk'ün ilke ve devrimlerine saldırının adeta bugünler öngörülerek, emperyalist güçlerin Türk devrimine ve yok etme saldırılarına karşı kurulan bir dernektir. Bunun dünya üzerinde bir örneği daha yok. Bizler yeniden Atatürk Cumhuriyet'i diyerek siyasetin tam merkezinde fakat partinin üstünde bir anlayışla Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını tüm yurttaşlar tarafından doğru anlaşılması gerektiğini savunuyoruz. Kemalizm olmak tam bağımsız ve emperyalistlere karşı olmak demektir. Aynı zamanda laik, özgürlükçü ve bilim demektir. Atatürkçü Düşünce Derneği, tüm üyeleriyle bedeli ne olursa olsun mücadelesini devam ettirecektir" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok, Demokrat Parti Kartal İlçe başkanı Eray Ekim, Gazeteci Vural Dağtekin ve diğer yeni üyeler, üyelik kartlarını aldılar.


 

 


“KE Çocuk” Dergisinin Yaz Sayısı ÇıktıÖnceki Haber

“KE Çocuk” Dergisinin Yaz Sayısı Çıktı

Kartal’da, 2. Uluslararası Halk Oyunları Festivali’nde Görkemli FinalSonraki Haber

Kartal’da, 2. Uluslararası Halk Oyunları...

Yorum Yazın