BAŞARILARLA DOLU BİR SÜREÇ, ALKIŞLARLA SON BULDU....

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞARILARLA DOLU BİR SÜREÇ, ALKIŞLARLA SON BULDU....
Abone ol
BULVARSPOR’un Olağanüstü Genel Kurulu kendi tesislerindeki lokalinde gerçekleşti.Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda önemli kararlar oy birliği ile alındı.Divan Başkanlığını Kenan Çakal yaparken, Özkan Yurt ve Hüseyin Tuncay divanda görev aldılar

..Gündem maddelerine göre başkan vekili Barış Dillioğlu faaliyet raporunu , isim değişikliği ve şirketleşme konuları hakkında genel bilgiler verdi ve üyelerden gelen soruları cevaplandırdı.

 Kulüp başkanlığını bırakan  Sabahattin Karaer ,,kulüp üyelerinden helallik istedi , konuşması sırasında ise duygulu anlar yaşandı. Ayakta alkışlanan Karaer, görevde oldukları sürece çok güzel işler başardıklarının altını çizerek Kulübü Türkiye'de parmakla gösterilecek bir duruma getirdiklerini söyledi. Şirketleşemeyen kulüplerin başkanlarının görevi bıraktığını ve takımların da farklı yerlere sürüklendiğini dile getiren Karaer, "Bu takımın şirketleşme ile birlikte 2. lige çıkarılacağına inanıyorum. Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte Bulvarspor'a çok büyük emekler verildi. Birlik ve beraberlik içinde bugünlere geldik. Hedefimiz sadece futbol değil, sporun tüm branşlarında faaliyet göstermek vardı. Ancak destek istedik ama göremedik. Kulübümüze İBB'de olmak üzere bir çok Belediye Başkanları, siyasetçiler geldi gitti. Ama verilen vaatler yerine getirilmedi.  Biz Kartal'a her türlü sporun yapılabileceği ve eğitimlerin verileceği tesis kazandırmak istedik. Yer verin yapalım dedik ama olmadı. Amacımız Kartalda her bireye spor yaptırabilmekte ama her türlü engelle karşılaştık" dedi.

Daha sonra Barış Dillioğlu’nun önerisi ve genel kurul üyelerinin oy birliğiyle Sabahattin Karaer  Onursal Başkan olarak alkışlarla kabul edildi.Gündem maddelerine göre seçime geçildi Genel kurulun onayına sunulan liste oy birliğiyle kabul edildi.Sabahattin Karaer ve Barış Dillioğlu birbirlerine başarılar dilerken, güzel ve unutulmayacak anlar yaşandı.

BAŞARILARLA DOLU BİR SÜREÇ ALKIŞLARLA SON BULDU..

Haziran 2015 tarihinde yapılan Genel Kurulda Adnan Balcı’dan aldığı görevi bu güne kadar sürdüren Başkan Sabahattin Karaer bu süreçte hem alt yapı hem de üst ligde başarılarla dolu bir süreci yönetti.Alt yapıda her grupta şampiyonlukluklar yaşarken , A. takım önce BAL liginde arkasından da  3. Lig ‘te başarılara imza attı.Bu başarıları yaşayan ve bölge halkının yaşamasında büyük payı olan Başkan Karaer “kulübe başkan olduğum andan bu güne kadar birlikte görev yaptığımız yönetim kurulu arkadaşlarımıza,teknik kadroya,futbolcu kardeşlerimize,kulübümüzde her kademede görev yapan masör,malzemeci,hizmetli kardeşlerimize ve sayıları az da olsa bizleri maçlarımızda tribünlerde yalnız bırakmayan tüm Bulvarsporlu gönüldaşlarımıza teşekkür ederim.Gönül rahatlığıyla görevi bıraktığım sayın Barış Dillioğlu ve yönetiminin çok başarılı olacağına inanıyorum.Her şey için teşekkür ederim.”dedi

Yönetim Kurulu  Asil: İ.K.Barış Dillioğlu-Umut Tahir Güneş-Ahmet Korkut Nadir-Güray Küçük-Seçkin Özbay-Koray Küçük-Murat Gülfırat-Mehmet Şentürk-Atıf Kaptan-Binali Bulut-Mustafa Öztürk-Yavuz Gümüş-Önder Kır-Serkan Ördekbay-Oğuz Bingöl-Ömer Ediş-Emre KOÇ.

Yönetim Kurulu Yedek:Eray Arslan-Ali Kızıltaş-Umut Doğan-Özkan Yurt-Medet Özel-Ahmet Sütlüoğlu-İsmet Eniş-Abdurrahman Baş-Ömer Karaer.

Denetleme Kurulu Asil: Fevzi Genç-Rıdvan Deniz-A.Behçet Durualp

Denetleme Kurulu Yedek:Gürsel Yılmaz-Çağatay Köylü-Ogün Berkay Kaptan


ŞEHİRDEN ŞEHRİYATA KÜLTÜR TURLARI” BAŞLADI. İLK YOLCULUK ÇANAKKALE’YE YAPILDIÖnceki Haber

ŞEHİRDEN ŞEHRİYATA KÜLTÜR TURLARI” BAŞLA...

TUZLA BELEDİYESİ PALMİYE BALIK RESTORANINA YEMEK VE MUTFAK KÜLTÜRÜ ÖDÜLÜSonraki Haber

TUZLA BELEDİYESİ PALMİYE BALIK RESTORANI...

Yorum Yazın