Başkan Yüksel, Yeni Dönemin İlk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel, Yeni Dönemin İlk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi
Abone ol
2024 Mahalli İdareler Seçimi’nin ardından Kartal’da 2. kez Belediye Başkanı seçilen Gökhan Yüksel, Kartallı muhtarlar ile bir araya geldi. Seçim sürecinin ardından yeni döneminin ilk toplantısını gerçekleştiren Başkan Gökhan Yüksel, muhtarlar ile birlikte ekip olarak çalışacaklarını ve Kartal’ı geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Kartal Belediyesi tarafından ilçe sorunlarının tespiti ve çözüm önerilerinin bulunması amacıyla 2009 yılından beri her ay düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’nın 162’ncisi Kartal Belediyesi Sosyal Tesisleri Jüpiter Gezegen Kafe’de düzenlendi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başkanlığındayapılan toplantıya; Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve 20 mahalle muhtarı katıldı. Kartal’da gerçekleştirilen çalışmalar ve hizmetlerin  görüşüldüğü muhtarlar toplantısının ilk bölümü, 2024 Mahalli İdareler Seçimi’nde göreve yeni başlayan muhtarların kendini tanıtmasıyla başladı. Toplantının devamında Başkan Gökhan Yüksel, Kartal’da yapılacak olan çalışmalarla ile ilgili bilgi paylaşımı yaptı.

“Yeni Dönemde Kartal İçin Daha Da İyisini Yapacağız”

 

Kartal’ın 20 mahalle muhtarının taleplerini tek tek dinleyen Başkan Yüksel, “Yeniden seçilen ve yeni aramıza katılan muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Yeni dönem hepimize hayırlı olsun. Bu dönemde geçen dönem olduğu gibi birlik içinde, ekip halinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiçbir konuya politik bakmıyoruz, sizlerden de öyle olmanızı rica ediyorum. Bizler halka hizmet için bu görevlere geldik. Politik değil, hizmet amaçlı görevler yapacağız. Her zaman iletişimde olacağız, bu toplantıları arttıracağız. Kartal için daha iyisini yapabildiğimizi hep birlikte göstereceğiz.” diye konuştu.



Çocuklar Trafik Kurallarını ve İlk Yardımı, Trafik Eğitim Parkı’nda Eğlenerek ÖğrendiÖnceki Haber

Çocuklar Trafik Kurallarını ve İlk Yardı...

Afet İşleri Müdürlüğü Ekipleri Sağanak Yağmur Altındaki Tatbikat İle Geceyi Hareketli GeçirdiSonraki Haber

Afet İşleri Müdürlüğü Ekipleri Sağanak Y...

Yorum Yazın