BU CENTİLMENCE MÜCADELENİN KAYBEDENİ YOK, YENİ İLÇE BAŞKANI MERT POLAT

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BU CENTİLMENCE MÜCADELENİN KAYBEDENİ YOK, YENİ İLÇE BAŞKANI MERT POLAT
Abone ol
Kartal Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde düzenlenen 38. Olağan Kartal Kongresi’nde centilmence geçen ilçe başkanlığı yarışını Mert Polat Kazandı.

Kongre divan başkanlığını Kocaeli Milletvekili Tahsin Tahran yaptı. İki başkan adayı seçime eşleri ile geldi ve seçim sonucu açıklanana kadar da eşleri biran olsun bile adayları yalnız bırakmadı.415  delegenin, 413 sinin oy kullandığı kongrede, kullanılan oylardan 5’i geçersiz sayılırken Süleyman Uzunok 202, Mert Polat 206 ise delegenin oyunu alarak yeni CHP Kartal İlçe Başkanı seçildi. Süleyman Uzunok ve eşi ilçe başkanı seçilen Mert Polat’ı ve eşini kutladı ve başarılar diledi.Adaylık tanıtım günlerinde başlayan nezaket ve centilmenlik kavramları bu iki genç ve başarılı  siyasetçinin şahsında vucüt buldu.Bugüne kadar eşine rastlanmayan bir şekilde seçime hazırlanan adayların birbirleri alehine söyledikleri tek bir cümle olmaması siyasi etik bakımından taktire şayan bir davranıştı.Seçim günü dahil o ana kadar geçen süre içinde konuşulanlar,yazılanlar , bu pırıl pırıl iki gencin dışında oluşan konulardı.Seçim bitti bu yarışın kaybedeni asla olmadı,4 oy fazla alan Mert Polat yeni İlçe Başkanı olurken, geleceği parlak siyasi arenada gelecekte çok başarılı olacağına inandığımız iki genç siyasetçiyi kazanan CHP örgütü oldu.

Sonuçların açıklanmasından sonra Mert Polat kürsüye konuşma yapmak için çıktı ve sahneye Süleyman Uzunok’u da davet ederek birlikte elele poz verdiler. CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat yaptığı konuşmada;”Uzun süren tatlı bir rekabetin son anındayız. Heyecanlıyız mutluyuz ama asla bir zafer kazanmadık, hiçbir şey de kaybetmedik. Burada örgütümüz güzel bir mesaj vermiştir. Süleyman başkanımla ve tüm örgütümüzle birlikte yarından itibaren, yoldaşlarımızla dostlarımızla Kartal’ın her sokağında olacağız. Hepinizi bu saatten sonra sahada gerçek rakiplerimizle mücadeleye davet ediyorum. Bizim rakiplerimiz burada değil arkadaşlar. Bizim rakiplerimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ne düşman olanlardır. Onlara Kartal’da verdiğimiz cevabı tekrar vereceğiz. Süleyman Başkanımla beraber hep beraber oylarımızı arttıracağız. “dedi.

Süleyman Uzunok’un da yaptığı konuşmasında altı dolu,önemli mesajlar içeren cümleler vardı “.....bizi kim ayrıştırmaya çalışıyorsa ona lütfen dur deyin.CHP ruhu başka şeydir.O bakımdan taşıdığımız yükümüz ve sorumluluğumuz ağır........Kimsenin çanağına su taşımadım,taşımayacağım....!”

 

 


Tuzla Belediyesi’nden 50 bin öğrenciye kırtasiye desteğiÖnceki Haber

Tuzla Belediyesi’nden 50 bin öğrenciye k...

BULVARSPOR CUMARTESİ GÜNÜ SEZONUN İLK MAÇINA ÇIKACAKSonraki Haber

BULVARSPOR CUMARTESİ GÜNÜ SEZONUN İLK MA...

Yorum Yazın