Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Altıntepe Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Altıntepe Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti
Abone ol
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe’de 15 yıllık kuraklık dönemini bitireceklerini belirterek, “Maltepe’de sadece algı var. Projeleri yok, iddiaları da yok” dedi. Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi Altıntepe Mahallesi Muhtarlığını ziyaret etti. Muhtar Turgut Pala ile sohbet eden Ekşi, mahallenin sorunlarını dinledi.

“Muhtarlıklarımızı konteynırlardan kurtaracağız”

  Konteynır içerisindeki muhtarlık binasını inceleyen Kadem Ekşi, “Kurtaracağım sizi konteynırlardan. Ergonomik, estetik, güzel bir hizmet binamızı bütün muhtarlıklarımıza hediye edeceğiz. Semt konakları yapacağız. Bu konaklar içerisinde muhtarlık binası, aile sağlığı merkezi, bilgi evi, etkinlik salonları ve kütüphaneler bulunacak” ifadelerini kullandı.

“Projeleri yok, iddiaları da yok”

  Maltepe’yi 15 yıllı kuraklık döneminden kurtaracaklarını söyleyen Kadem Ekşi, “Maltepe’de sadece algı var. ‘Yapacağı, edeceğiz’. Projeleri yok, iddiaları da yok. Olan vatandaşa oluyor. Yaşam kalitesi gitgide düşüyor. Gençler umudunu kaybediyor” şeklinde konuştu.

 


 

 

 


Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı’dan Halk Meclisi’nde çarpıcı açıklamalarÖnceki Haber

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı’dan Halk M...

Tuzlalı kadınlar ücretsiz pilates ve cross fit derslerine akın ediyorSonraki Haber

Tuzlalı kadınlar ücretsiz pilates ve cro...

Yorum Yazın