Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Çınar Mahallesi Muhtarlığını ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Çınar Mahallesi Muhtarlığını ziyaret etti
Abone ol
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Çınar Mahallesi Muhtarlığında mahallenin sorunlarını dinledi. Muhtar Ayşem Möröy “Maalesef Maltepe’ye hak ettiği değeri veren bir belediye ile çalışamadık” diyerek Kadem Başkan’a dert yandı.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Çınar Mahallesi Muhtarı Ayşem Möröy’ü ziyaret etti. Mahallenin sorunlarını dinleyen Kadem Ekşi, çözüm önerilerini sıraladı.

  Mahalle sakinlerinin yeşil alan, park sorunu ve kentsel dönüşüm konusunda talepleri olduğunu vurgulayan Kadem Ekşi, çözümler için hızla harekete geçeceklerini vurguladı.

  Maltepe’de kentsel dönüşüm konusunda hazır olduğunu ifade eden Ekşi, “İmar planları ile ilgili düzenlemeler var. Murat Bey’in ilave kat ile ilgili sözü var. Bir kat emsal artışı ile dönüşüme hızla başlayacağız. Plan tadilatlar İBB meclisimizden geçti. Bu işi başaracağız inşallah” şeklinde konuştu.  Mahallenin sorunlarını anlatan Muhtar Ayşem Möröy ise, “Maalesef Maltepe’ye hak ettiği değeri veren bir belediye ile çalışamadık” ifadelerini kullandı.

  Kadem Ekşi ise “Yeni dönemde hizmetle burayı taçlandıracağız. Fark yaratacağız. Önce insan, önce çevre diyeceğiz. Maltepe’yi güzelleştireceğiz” şeklinde konuştu.

 

 


Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, kahvaltı programında kadınlarla bir araya geldiÖnceki Haber

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediy...

CUMHUR İTTİFAKI KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MİMAR HÜSEYİN KARAKAYA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYORSonraki Haber

CUMHUR İTTİFAKI KARTAL BELEDİYE BAŞKAN A...

Yorum Yazın