İMAMOĞLU VE YÜKSEL’DEN BALIKÇI ESNAFINA ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İMAMOĞLU VE YÜKSEL’DEN BALIKÇI ESNAFINA ZİYARET
Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile birlikte balıkçı esnafı ziyaret etti. Ziyaret boyunca, Kartallıların yoğun ilgi gösterdiği Başkan İmamoğlu ve Başkan Gökhan Yüksel,  balıkçı esnafla uzun süre sohbet ederek, sorunlarını dinledi. 

 

Ziyaret sırasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, balıkçı esnafıyla sohbet ederek görüş alış verişinde bulundu. Ziyaret ile beraber talep ve sorunlarını doğrudan belediye başkanlarına iletme fırsatı bulan balıkçı esnafı da, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ve Başkan Gökhan Yüksel'e ziyaretleri ve balıkçı esnafına yönelik çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

 

“Zorlukları Dayanışmayla Aşacağız

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ziyaretle ilgili şunları söyledi:

"Esnafımız hem pandemi hem de ülkemizin ekonomik koşulları nedeniyle zor günler geçiriyor. Balıkçı esnafının da sorunları  talepleri de , diğer esnaflardan farklı değil. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte her zaman esnafımız ve vatandaşlarımızla iç içe olacağız, yaşanan zorlukları dayanışma içerisinde aşacağız. Ziyaret esnasında Başkanımıza beraber yürüttüğümüz ve 5 ay gibi bir sürede 25 yıl Kartal ve esnafına kabusu olan alanda yapılan çalışmaların son halini göstererek kendisine teşekkür ettim. İBB ile yaptığımız protokoller gereği ilçemizde bir çok mahallede yıllardır biriken, ötelenmiş sorunları pandemi sürecindeki kısıtlamayı değerlendirerek planlanan sürelerin çok altın bitirerek komşularımızın bu  mağduriyetini gidermiş olduk. Önümüzde ki süreçte bir çok alanda ortak çalışmalarımız devam edecek."


 ADNAN KAHVECİ VEFATININ 28. YILINDA KARTAL’DA ANILDI Önceki Haber

ADNAN KAHVECİ VEFATININ 28. YILINDA KAR...

Yeşilay, 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü’nde “Koronavirüs sigara içeni sever” diyorSonraki Haber

Yeşilay, 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü’n...

Yorum Yazın