İstanbul İstanbul Olalı, Böyle Bir Eziyete Maruz Kalmadı..!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul İstanbul Olalı, Böyle Bir Eziyete Maruz Kalmadı..!
Abone ol
Kurban Bayramı'nda güneşli havayı fırsat bilerek dışarı çıkan İstanbullular, Eminönü ve Sirkeci'de yoğunluğa neden oldu.Yürümekte zorluk çeken vatandaşlar kırmızı, yeşil ışık demeden araç yollarını kullandılar.Araçlar arasından geçenlerle sürücüler arasında zaman zaman gerginlikler yaşandı.

Bayram dolayısıyla, toplu taşıma  araçlarının  ücretsiz olmasını da fırsat bilen İstanbul’lular, Eminönü ve çevresinde kalabalık oluşturdular.Bu bölgedeki vapur iskeleleri ve tramvay duraklarında yoğunluk gözlenirken, yollarda da uzun araç kuyrukları meydana geldi.Kalabalık nedeniyle kaldırımda yürümekte güçlük çekenler, araç ve tramvay yolunda ilerleyebildi.Yoğunluk nedeniyle tramvay seferleri bir süre aksarken, Sirkeci Marmaray durağından sadece çıkışlara izin verildi.Yoğunluktan en çok çocuklar ve yaşlılar olumsuz etkilendi. Öte yandan Kalabalık nedeniyle yürümekte güçlük çeken vatandaşlar arasında zaman zaman gergin anlar da yaşandı. Eminönü, Sultanahmet gibi şehrin tarihi ve turistik bölgelerinde trafik ve insan yoğunluğuna neden olurken, vapur iskelelerinde de kalabalık arttı. Vapura binmek isteyenler, iskeleler ve çevresinde kuyruk oluşturdu.

İstanbul’da doğan birisi olarak hayatımda böyle bir eziyet çekmedim.İnsanların birbirini ezdiği,trafik ışıklarına riayet etmediği,çoluk çocuk dinlemediği,vapur iskeleleri ve metro duraklarında araçlara binmek için birbirlerine şiddet uyguladığı bir topluluğa ilk kez bu bayramda rastladım.Sahillerde ve ağaçlık bölgelerde piknik yapan insanlarımızın bıraktığı çöpler içinde yorum yapmak istemiyoru.Resimleri paylaşanlar gerekli yorumları yapmışlar zaten.....Fazla söze gerek var mı...? İstanbul İstanbul Olalı Böyle Bir Eziyete Maruz Kalmadı.



Kartal Belediyesi’nin Kurban Bayramı MesaisiÖnceki Haber

Kartal Belediyesi’nin Kurban Bayramı Mes...

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA BÜYÜK YAZ EĞLENCESİ!Sonraki Haber

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA BÜYÜK Y...

Yorum Yazın