Kadem Başkan, “100. Yılın Işığında Cumhuriyet Kadınları” sergisinin açılışına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadem Başkan, “100. Yılın Işığında Cumhuriyet Kadınları” sergisinin açılışına katıldı
Abone ol
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Maltepe Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “100. Yılın Işığında Cumhuriyet Kadınları” isimli karma serginin açılışına katıldı.

Maltepe Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerin tarafından hazırlanan “100. Yılın Işığında Cumhuriyet Kadınları sergisi Maltepe Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi’nde açıldı. Serginin açılışına Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi ve eşi mimar Aysel Güleser Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ve çok sayıda davetli katıldı.

  Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Maltepe Halk Eğitim Merkezi’nde kadınlara yönelik çeşitli kurslar verdiklerini belirterek, sergiden elde edilecek gelirin de yine kursiyer kadınlara verileceğini söyledi.

  Açılış kurdelesini kesen Kadem Ekşi ve eşi Güleser Ekşi, sergiyi gezerek eserlerle ilgili bilgi aldı. Kadem Başkan, eşi ile birlikte beğendiği bir tabloyu da satın alarak eser sahibine imzalattı.

  Sergi alanında Maltepe Halk Eğitim Merkezi kadınların yaptığı el ürünü eserleri de inceleyen Kadem Ekşi, kursiyerler destek olmak amacıyla alışveriş yaptı.

 

 


Kadem Başkan, Sivaslılarla kahvaltıda buluştuÖnceki Haber

Kadem Başkan, Sivaslılarla kahvaltıda bu...

Kartal Belediyesi 8 Mart’ta Anneleri de UnutmadıSonraki Haber

Kartal Belediyesi 8 Mart’ta Anneleri de...

Yorum Yazın