Kadem Başkan AK Parti Maltepe teşkilatı ile iftarda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadem Başkan AK Parti Maltepe teşkilatı ile iftarda buluştu
Abone ol
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Sandık Kurulları, Okul Sorumluları ve Meclis Üyesi Adayları ile iftarda buluştu.

  İftar programına Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları, sandık kurulu ve okul temsilcileri katıldı.

  Teşkilat mensuplarına çağrıda bulunan Ekşi, “Seçimlere kısa bir süre kaldı. İnerken komşunuzun zilini çalacaksınız, bir çayını içeceksiniz, iftardan sonra ziyaret edeceksiniz. Bütün anketlerde durumumuz iyi. Heyecanımızı diri tutuyoruz. Biz inandık, teşkilatımız inandı, başkanımız inandı. Hep birlikte zaferi taçlandıracağız” ifadelerini kullandı.

  Ak Parti Sandık kurulları ve okul görevlilerine seslenen Ekşi, “Sandıklar bu işin son nihai noktası. Son imzası siz atacaksınız, son mührü siz vuracaksınız. İftar nedeniyle asla gevşemeyelim. Maziden atiye kutlu bir yolculuğun mimarları olduğumuzu unutmadan, bu heyecanı hep birlikte inşa ederek bu işi başaracağız” dedi.

 

 


Bilecikliler Karakaya’nın projelerini çok beğendiÖnceki Haber

Bilecikliler Karakaya’nın projelerini ço...

Kadem Başkan sağlık çalışanlarıyla iftarda buluştuSonraki Haber

Kadem Başkan sağlık çalışanlarıyla iftar...

Yorum Yazın