Kadem Başkan, Bağlarbaşı’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadem Başkan, Bağlarbaşı’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi
Abone ol
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Bağlarbaşı Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Kadem Başkan, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

  Seçim ziyaretleri sırasında bir kahvehaneye giren Kadem Ekşi, içeridekilerle sohbet etti. Projelerini anlatan Ekşi, “Son 5 yıl temel hizmetler geri sardı İstanbul’da. Eğer yaşam alanlarını, bir çıkış ile buluşturmazsak sistem çöker, yaşam kalitemiz düşer. O zaman yaşadığımız şehirler azap şehri olur. Bizim 7/24 yaşayan bir şehir için gayret ortaya koymamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

  Kentsel dönüşümün birinci öncelikleri olduğunu söyleyen Ekşi, “15 bin riskli binamız var. Bunları hızla dönüştürmemiz lazım. Bu bir tercih değil, zorunluluk. Bu işin şakası yok. İlçemizi dirençli yapılarla buluşturacak adımları hızla atmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

 


Kadem Başkan gençlerle iftarda buluştu Gençlere müjde “Yeni üniversiteyi kazanan öğrencilerimize 15 bin TL destek vereceğiz”Önceki Haber

Kadem Başkan gençlerle iftarda buluştu G...

Kadem Başkan, semt pazarını ziyaret etti Pazarcılardan Kadem Başkan’a tam destekSonraki Haber

Kadem Başkan, semt pazarını ziyaret etti...

Yorum Yazın