Kadem Başkan, “Dünya Kadınlar Günü Buluşması” programına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadem Başkan, “Dünya Kadınlar Günü Buluşması” programına katıldı
Abone ol
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Türk Anneler Derneği Maltepe Şubesi tarafından düzenlenen “Dünya Kadınlar Günü Buluşması” programına katıldı. Dernek Başkanı Güzide Akaygün ve anneler ile bir araya gelen Ekşi, projelerini anlattı.

  31 Mart yerel seçimlerinde annelerin desteğini isteyen Kadem Başkan, “Önümüzde bir yerel seçim var. Sandıklara gideceğiz. Şehrimizin tıkanan damarlarını açmak, hayatı kolaylaştırmak, insan, çevre ve değer odaklı yeni bir yaklaşımı güçlü bir şekilde öne çıkarmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

  Kentsel dönüşümün birinci önceliği olduğunu vurgulayan Kadem Ekşi, “İmar ve şehircilikte sorunlar var. Görüyorsunuz her gün sallanıyoruz. Deprem ve kentsel dönüşümde hızlı adımları atmamız gerekiyor. Deprem mühendisi evladınız olarak bu konuda çok çalıştım. Konunun uzmanı bir kardeşiniz olarak Maltepe Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Tüm renkleri bir arada harmanlayacağımız bir çalışma dönemini ilçemize kazandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 


Tuzlalı kadınlar ücretsiz pilates ve cross fit derslerine akın ediyorÖnceki Haber

Tuzlalı kadınlar ücretsiz pilates ve cro...

Kadem Başkan, Narcity ve Narlife site sakinleriyle bir araya geldiSonraki Haber

Kadem Başkan, Narcity ve Narlife site sa...

Yorum Yazın