Kadem Başkan, Ordulularla iftarda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadem Başkan, Ordulularla iftarda buluştu
Abone ol
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Ordulularla iftarda buluştu. Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe’de düzenlenen Ordulular iftarına katıldı. Ordu Alanköy Dernek Başkanı Özgür Çalıkoğlu ve dernek üyeleri ile sohbet eden Kadem Ekşi, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Ordulularla iftarda buluştu.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe’de düzenlenen Ordulular iftarına katıldı. Ordu Alanköy Dernek Başkanı Özgür Çalıkoğlu ve dernek üyeleri ile sohbet eden Kadem Ekşi, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

  Maltepe’de yaşam kalitesini yükseltecek adımlar atacaklarını söyleyen Ekşi, “Yerel yönetimlerde bir karar aşamasındayız. Derdimiz hayatı kolaylaştırmak. Yaşam kalitesini yükseltmek. Bu kapsamda 2 aydır projelerimizi sizlere anlatıyoruz. Verilen her karar başımızın üzerindedir. İlgi ve desteğinizi istiyorum. Güzel bir çalışma döneminde son 15 yılın eksikliği neyse hızlı bir biçimde tamamlayarak güzel projelerle ilçemizi buluşturmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 


Kadem Başkan, Erzurumlularla iftarda buluştuÖnceki Haber

Kadem Başkan, Erzurumlularla iftarda bul...

Kadem Başkan, Zümrütevler esnafını dinlediSonraki Haber

Kadem Başkan, Zümrütevler esnafını dinle...

Yorum Yazın