Kadem Başkan, Yalı Mahallesi sakinlerine seslendi: “Maltepe’nin kayıp yıllarını telafi edeceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadem Başkan, Yalı Mahallesi sakinlerine seslendi: “Maltepe’nin kayıp yıllarını telafi edeceğiz”
Abone ol
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi Yalı Mahallesi sakinlerine seslendi. Kadem Ekşi, “Maltepe’nin her köşesinde büyük bir coşku var. Maltepe’nin kayıp yıllarını telafi edeceğiz” dedi. Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Yalı Mahallesi’nde “Halk Buluşması” programına katıldı.

Yalı Mahallesi sakinlerine seslenen Kadem Ekşi, “Maltepe’nin her köşesinde, her mahallesinde büyük bir coşku var. Bu işi sizlerle birlikte bitiriyoruz. Maltepe’nin kayıp yıllarını telafi edecek güçlü bir iradeye ihtiyaç var” ifadelerini kullandı.

“Maltepe’de biriken yerel sorunların tamamını çözeceğiz”

  Maltepe’nin eksiklerini hızla gidereceklerini söyleyen Ekşi, “Şehrimizin ulaşım raylı sistemler, kavşaklar, köprülerle ilgili yatırımlarını yapmasak, temel atmama törenleri ile taçlandırırsak bu şehir çöker. Biz 7/24 yaşayan bir şehir için mücadele ediyoruz. Sokaklar kevgire dönmüş. Her yer çer çöp içinde. Maltepe adeta çökmüş. Bakımsız ve verimsiz. Biz Maltepe’de biriken yerel sorunların tamamını çözeceğiz” şeklinde konuştu.

“Belediyeyi de batırmış bunlar. 1.5 milyar TL borç var”

  Maltepe Belediyesi’ni borç yükü ile birlikte devralacaklarını vurgulayan Ekşi, “1,5 milyar TL borç yükü var belediyenin. Belediyeyi de batırmış bunlar. Bunların çok başarısız bir bütçe yönetimi olduğu da bir gerçek. Yeni kaynak üreteceğiz. Yatırımlarımızı hızla hayata geçireceğiz” dedi.

“Uzun boylu, mavi gözlü, eğri burunlu, deprem mühendisi bir evladınız var”

 31 Mart yerel seçimlerinde destek isteyen Ekşi, “Uzun boylu, mavi gözlü, eğri burunlu bir arkadaşınız var. Karadenizli ama buranın çocuğu. 50 yılık Maltepe’li. Sizin evladınız. Deprem mühendisi bir kardeşiniz. Bütün arkadaşlarla birlikte biz hazırız. Maltepe’yi geleceğe taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

 


Kadem Başkan parkeye indi, gençlerle voleybol oynadıÖnceki Haber

Kadem Başkan parkeye indi, gençlerle vol...

Erzurumluların Karakaya’ya desteği tamSonraki Haber

Erzurumluların Karakaya’ya desteği tam

Yorum Yazın