Kadem Başkan’dan Bitlis Geylani Derneği’ne ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadem Başkan’dan Bitlis Geylani Derneği’ne ziyaret
Abone ol
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe Maltepe Bitlis Geylani Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanvekili Mahmut Kadirzade ve dernek üyeleri ile sohbet eden Kadem Ekşi, projelerini anlattı.

Maltepe’de yapılacak çok iş olduğunu söyleyen Kadem Ekşi, “Fiziki yatırımlar ile ilgili çok eksiğimiz var. Zümrütevler ve Fındıklı adeta unutulmuş. Ama hızlıca toparlamamız lazım. Hem bina stokları ile ilgili hem de deprem yaşam alanları ile ilgili hızlı adımlar atmamız lazım” ifadelerini kullandı.

  31 Mart yerel seçimlerinde Bitlislilerin desteğini isteyen Kadem Başkan, “Sandıkları öyle bir patlatalım ki, destanı birlikte yazalım. Çünkü buna Maltepe’nin çok ihtiyacı var. Bu kuraklık dönemi artık bitsin. 15 yıldır çivi çakmadılar. Her yeri afişlerle doldurmuşlar. Yaşam var Maltepe’de. Ben size soruyorum yaşam var mı Maltepe’de. Bu makus tarihi değiştirecek gerçek bir belediyecilik. İstanbul’da Kadir Abi’nin mirası bitti. İstanbul’da deniz bitti. Şimdi buna gerçek bir hizmet modeli dokunmaz ise ne deprem ve kentsel dönüşümde, ne ulaşım ve raylı sistemlerde ve diğer alanlarda çare olmazsak sistem çöker. Burası azap şehri olur. Biz yaşayan şehirleri inşa etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 


Karakaya’dan kentsel dönüşüm sözüÖnceki Haber

Karakaya’dan kentsel dönüşüm sözü

CHP’li kadın Maltepe Belediyesi’ni Kadem Başkan’a şikayet ettiSonraki Haber

CHP’li kadın Maltepe Belediyesi’ni Kadem...

Yorum Yazın