Kadem Başkan’dan Ersoy Hastanesi’ne “Tıp Bayramı” ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadem Başkan’dan Ersoy Hastanesi’ne “Tıp Bayramı” ziyareti
Abone ol
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Tıp Bayramı’nda özel Ersoy Hastanesi’ni ziyaret etti. Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Ekşi, hastane yöneticileri ile görüştü.

  Maltepe için projelerini anlatan Kadem Başkan, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

  Maltepe’de yaşam kalitesini yükseltmek için çalışacaklarını söyleyen Ekşi, “15 yıl heba olmuş. Hizmetler her geçen gün geri sarıyor. Bunu yeniden yukarı taşımamız lamız” ifadelerini kullandı.

“İstanbul’un en çevreci başkanı benim”

  Kendisinin de bir çevre aktivisti olduğunu vurgulayan Kadem Ekşi, “İstanbul’da en çevreci başkan benim. Uzun yıllar çevre konularında çalıştım. Sürdürülebilir bir gelecek için çevre yoksa, doğa yoksa, su yoksa ve hala meydan okuyorsak yanlıştayız. Önce insan diyoruz, çevre diyoruz, değer diyoruz. Bu konuda tüm vatandaşlarımızın duyarlı olması için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

  Başıbüyük’te yapılacak Botanik Park projesine dikkat çeken Ekşi, “Büyüklüğü yaklaşık 8.2 kilometrekare. Çok özgün bir proje. Karbon salınımı bu proje ile azaltacağız. İstanbul’un yeni cazibe ve çekim merkezi olacak” dedi.


 

 

 


Servis şoförleri ve hosteslerden Kadem Başkan’a tam destekÖnceki Haber

Servis şoförleri ve hosteslerden Kadem B...

Kartal Belediyesi’nden Ramazan Ayı Boyunca Fırınlara DenetimSonraki Haber

Kartal Belediyesi’nden Ramazan Ayı Boyun...

Yorum Yazın