KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR
Abone ol
Milli İrade Platformu Kartal Maarifi Cami bahçesine “GAZZE İçin Dayanışma Vakfı” Filistine katkı amaçlı sergi ve kermes kurdu. 20 Sivil Toplum Örgütünün oluşturduğu platforma her kesimden büyük destek geldi.Konuyla ilgili bir duyuru yapıldı.

 

KAMUOYUNA DUYURU

 

Kartal ilçemizde faaliyet gösteren aşağıda isimleri yazılı Sivil Toplum Kuruluşları olarak, israil‘in Gazze'deki katliam, soykırım ve zulümleri artık dayanılmaz boyutlara ulaşmıştır.

Temel insan haklarını hiçe sayarak, uluslararası hukuk, savaş hukuku kurallarını ayaklar altına alarak, çocuk, kadın, yaşlı, engelli demeden yaptığı insanlık dışı muameleyi; şiddetle reddediyor, Siyonist israil ve iş birlikçilerini lanetliyoruz.

İsrail, Müslüman coğrafyanın bağrına saplanan paslı bir hançer gibi işgal ettiği topraklarda zulmün her çeşidini reva gördü. Barışın yurdu bu topraklara geldiği günden bu yana evrensel insan haklarını ve hukukunu yok saydı.

İnsanlığın en kadim şehirlerinden biri olan ve İlahi dinlerin kutsal kabul ettiği Kudüs’ün saygınlığına halel getirdi.İlk kıblemiz ve kutsal mabedimiz olan Mescid-i Aksa'nın dokunulmazlığını ihlâl etti.

Bir Filistin Şehri olan Gazze'de tüm dünyanın gözü önünde tarihin en büyük katliamı yaşanmaktadır.Bütün bu baskı ve zulümlerin karşısında Gazzeli Müslümanlar için özgürlük mücadelesinde direnmekten başka çareleri kalmamıştır.

Ümmet-i Muhammed (as) olarak bize düşen, birlik ve beraberlik içinde hareket etmektir. Kardeşlik hukukumuzu canlı tutmaktır.

 Filistinli kardeşlerimizin haklı mücadelesinde her daim yanında olmaktır.

Müslüman kardeşlerimize bu zulmü reva gören Siyonist israil ve işbirlikçilerini zayıflatmak için ‘Ekonomik Boykota’ devam etmemiz insani ve dini bir sorumluluktur.

Kudüs,Müslümanların,istikbal ve ikbalidir. Kudüs, Hz.Ömer adaletinin belgesidir.Kudüs,Selahaddin Eyyübinin vicdanıdır.Kudüs,İslam medeniyetinin hafızasıdır.Kudüs,İbrahim Halilullah diyenleri kucaklayan Osmanlı şefkatıdır.Kudüs,Sadece Müslümanların değil,tüm inananların ortak değeri ve mirasıdır.Kudüs,Selahaddinin rüyası,Kanuninin mirası,Abdülhamitin davasıdı.Bu rüyayı görmeye,bu mirası sonraki nesillere aktarmaya ve bu davayı yüreğimizde taşımaya devam edeceğiz.Merhum şairimiz Mehmet Akif İnan’ın şiiri ;

Mescid-i Aksayı gördüm düşümde

Götür Müslümana Selam diyordu

Dayanamıyorum Bu ayrılığa

Kucaklayın beni İslam diyordu.

Başkenti Kudüs olan Bağımsız Filistin Devletinin bağımsızlık fitilini ateşleyen Mücahitlere Selam olsun.

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

 

 

 

 

 

 

 

 


Kartallı Kadınların El Emeği Ürünleri Semt PazarlarındaÖnceki Haber

Kartallı Kadınların El Emeği Ürünleri Se...

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı: 'Hiçbir iş tek başına başarılamaz'Sonraki Haber

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı:...

Yorum Yazın