KARTAL AK PARTİ İLÇE BAŞKANI’NDAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KARTAL AK PARTİ İLÇE BAŞKANI’NDAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Abone ol
Geçtiğimiz günlerde evinin önünde saldırıya uğrayan Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş’a saldıran faillerin, Kartal Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ilgili birimlerinin yaptığı titiz çalışmalar sonucunda, yakalanarak adalete teslim edilmelerinden dolayı; AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ve beraberindeki İlçe Başkan Yardımcıları, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı’yı ziyaret ederek, tebrik ve teşekkürlerini iletti.

Birkaç gün önce Ankara’da yaşanan Cemevi saldırılarının yankıları sürerken, Kartal’da da, Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş’ın saldırıya uğramasıyla, çıkarılmak istenen fitne ve kaosun farkında olduklarını söyleyen Ebubekir Taşyürek; 

“Kahraman emniyet mensuplarımızın titiz ve hızlı çalışmaları sonucunda faillerin çok kısa süre içerisinde bulunup adalete teslim edilmesi, yüreğimizi soğutmuş, bulanık suda balık avlamak isteyen kaos heveslilerinin emellerini kursaklarında bırakmıştır. Hem Ankara’da, hem de Kartal’da yaşanan saldırılar, halkımızın ve alevi kardeşlerimizin ferasetiyle hedefine ulaşamamıştır. Bu konuyu aydınlatmak için gece gündüz çalışan bütün emniyet personelimizi, Emniyet Müdürümüz Sinan Dallı’nın şahsında tebrik ediyorum.

Asayişte genel olarak sakin ve huzurlu bir kent olan ilçemizin, böyle bir olayla haber konusu olması bizi ne kadar üzmüşse de, emniyet çalışanlarımızın özverili çalışmaları da, muhtemel olaylar karşısında yapanın yanına kâr kalmayacağı konusundaki ümitlerimizi bir kez daha artırmıştır.” diye konuştu.

Ziyarette hazır bulunan Kartal Kaymakamı Abdullah Demir ve llçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı duydukları memnuniyeti ifade ederek; “Kartal’ın asayişi ve selameti noktasında halkımız rahat olsun. Bizler zaman mevhumu gözetmeden her daim görevimizin başında ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bu vesile ile, nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerimizi sunuyoruz,” dediler.

 


BULVARSPOR 2 ÇATALCA 0Önceki Haber

BULVARSPOR 2 ÇATALCA 0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: “DÜNYADA SAVAŞI BİTİREBİLECEK TEK LİDER RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR!”Sonraki Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza D...

Yorum Yazın