KARTAL AK PARTİ'DEN YEREL SEÇİM STARTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KARTAL AK PARTİ'DEN YEREL SEÇİM STARTI
Abone ol
AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı, düzenlediği Yerel Yönetimler Şurasıyla, 2024'te yapılacak yerel seçimlerin startını verdi.

 AK Parti İstanbul Milletvekilleri ,İl yöneticileri, İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Yönetimleri şuraya katıldılar.

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu;konuşmasında "15 yıla yaklaşan Kartal'ın ve 5 yıla yaklaşan İstanbul'un AK Belediyeciliğe olan hasretini bitirmek için kararlılıkla, azimle, güvenle ve inançla gecemizi gündümüze katarak çalışacağımıza dair irademizi en yüksek perdeden ilan ediyoruz. Bugüne kadar yaptığımız gibi  31 Mart gününe kadar Kartal'ın her mahallesinde, her sokağında elini sıkmadığımız kimse kalmayıncaya kadar çalışmaya devam edeceğiz. Bir yandan kaybolan yılları anlatırken diğer yandan AK Belediyeciliği gönüllere nakşedeceğiz. 31 Mart akşamı Cumhurbaşkanımıza ve İl Başkanımıza Kartal'dan müjde vereceğiz," dedi.

Kartal Belediyesi'nin vaatlerine rağmen yapmadıkları ve Belediye Meclis Üyelerinin Meclis faaliyetlerinden kesitlerin yer aldığı sinevizyon sunumunun ardından, Meclis Üyeleri Muammer Bektaş, Haydar Göksu ve Nizamettin Altıntaş, Meclis faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

 

  

 


EĞİTİM- BİR- SEN 4 No’lu Şube Yöneticileri Yerel Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştular. Başkan Duran ”4688 Sayılı Kanunun Muhakkak Değiştirilmesi Gerekir,Adaleti Zedeliyor “Önceki Haber

EĞİTİM- BİR- SEN 4 No’lu Şube Yöneticile...

Kartal Belediyesi ve Kartal Halk Eğitimi Merkezi Kurs Kayıtları BaşladıSonraki Haber

Kartal Belediyesi ve Kartal Halk Eğitimi...

Yorum Yazın