Kartal Halk Eğitim Merkezi’nin Yıl Sonu Resim Sergisi Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kartal Halk Eğitim Merkezi’nin Yıl Sonu Resim Sergisi Açıldı
Abone ol
Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi fuaye alanında açılan Kartal Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Yakacık Kurs Merkezi “Yılsonu Resim Sergisi” büyük ilgi gördü.

90 dan fazla yağlı boya tablonun yer aldığı serginin açılışına; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Kartal Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfullah Kırtay, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Şahin ve Kartal Belediyesi Muhtarlıklar Müdürü Banu Kocadağ ile kursiyerler katıldı. 

Sergiyi Kartal Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfullah Kırtay ile birlikte gezerek eserler ile ilgili bilgi alan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, tüm kursiyerlere de teşekkür etti.

Sergide daha sonra Kartal Halk Eğitim Merkezi resim kursu eğitmeni Gülsün Yılmaz’a emeklerinden dolayı çiçek takdim edildi.

2021 yılı Ekim ayından itibaren eğitimci Gülsün Yılmaz öğretmenliğinde derslere başlayan 27 kursiyerin yaptığı doğa, manzara tablolarının yanı sıra; atların ve farklı konuların işlendiği 90’dan fazla yağlı boya  tablonun yer aldığı resim sergisi, bir hafta boyunca açık kalacak.



Kartal'da Kaldırım Yenileme Atağı!Önceki Haber

Kartal'da Kaldırım Yenileme Atağı!

İstanbul Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi’nde Bunkasai Etkinliği GerçekleştiSonraki Haber

İstanbul Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi’n...

Yorum Yazın