MHP Kartal İlçe Yönetimi, Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Karakaya’ı misafir etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Kartal İlçe Yönetimi, Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Karakaya’ı misafir etti
Abone ol
MHP Kartal İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programı Royal Vip davet salonunda gerçekleştirildi. Programa Cumhur ittifakı adayı Mimar Hüseyin Karakaya, MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, MHP İstanbul İl Yöneticileri Muhammet Çakıroğlu, Orhan Teoman Karaaslan, Ülkü Ocakları Kartal İlçe Başkanı Yuşa Kaan Kaya, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, muhtarlar, sivil toplum örgütleri, sendika temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Kahvaltı programında MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt, BBP Kartal İlçe Başkanı Halit Karaslan, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, MHP İstanbul İl Bölge Başkanı Hakan Aslan, MHP MYK Üyesi Şahin Gürz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz ile Cumhur İttifakı Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya katılımcılara seslendi.

MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt yaptığı açılış konuşmasında; “Sözüm Türk milliyetçilerine” diyerek adaylarının Hüseyin Karakaya olduğuna dikkat çekerek; “Kartal’da yaşayan Türk milliyetçilerinin adayı adında başka şahısların ismi dolaşıyor. Türk milliyetçiliğinin bedelini ödeyen biziz. Bugün bizim adımıza birileri çıkıp Türk milliyetçiliğinin adayı şudur diyerek algı operasyonu yapıyor. Aklınızı başınıza alın.” 

MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt yaptığı açılış konuşmasında, “Değerli misafirler, biraz önce kahvaltı alanına gelirken yolda çalışmalar vardı. Kaldırım yapıyorlar, yollara asfalt döküyorlar, afişler asmışlar. Hepsi yalandan. Bir ay kalmış seçime. 5 seneden beri ortada yoksunuz. Bir ay kala çıkarmışsınız kepçeleri, dozerleri. Aklınız sıra bizim aklımızla dalga geçiyorsunuz. Siz seçime bir ay kala yol yapmayı düşünüyorsunuz.” dedi.

Kurt, “Bir sözüm de Türk milliyetçilerine. Kartal’da yaşayan Türk milliyetçilerinin adayı adında başka şahısların ismi dolaşıyor. Ben Kartal’da yaşayan bütün Türk milliyetçilerine diyorum ki: Artık günümüz internet var, her şeyi internetten araştırabilirsiniz. Yazın internete Haydar Çağlar kimdir? Şehit edilmiştir. Erdoğan Hançerlioğlu’nu siz onu şehit edenleri resmi sitelerinizde anıyorsunuz. Nihat Uygun kimdir? Milliyetçi Hareket Partisi Kartal’da ilçe başkanını şehit vererek bedel ödemiştir. Türk milliyetçiliğinin bedelini ödeyen biziz. Bugün bizim adımıza birileri çıkıp Türk milliyetçiliğinin adayı şudur diyerek algı operasyonu yapıyor. Aklınızı başınıza alın. Buradan ayrıldıktan sonra sizden ricam komşularınıza, Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy veren komşularınıza, diğer adaylara oy veren komşularınıza bu gerçekleri anlatın.” dedi ve Ekrem Şama’nın “Bu bayrak” şiiri ile konuşmasını tamamladı.

Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu da kahvaltıya katılanlara seslenerek 1 Nisan sabahı İstanbul’da ve Kartal’da fetret devrini kapatacakların belirterek; “Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanımızla ve Büyük Birlik Partisi ilçe başkanımızla birlikte 40 gündür sahalardayız. 20 mahallemizin her sokağında, her köşesinde adım adım, sabah 7 akşam 12 programlar yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşımızın teveccühü çok yüksek. Biliyoruz ki 1 Nisan sabahı İstanbul’da ve Kartal’da fetret devrini kapatacağız. Kartal’da ve İstanbul’da hizmet ve eser siyaseti hep beraber yaşayacağız.” ifadelerini kullandı.

BBP Kartal İlçe Başkanı Halit Karaslan, ittifakta bulunmalarına dair “iyi ki Cumhur ittifakı var İyi ki Cumhur ittifakındayız. İttifakımız hiçbir zaman pazarlık ittifakı olmadı, ittifakımız hiçbir zaman çıkar ittifakı olmadı ve olmayacak. ” “Kartal’ı bir 5 yıl daha bu zihniyetin yönetmesine fırsat vermeyeceğiz.” dedi.

MHP İstanbul İl Bölge Başkanı Hakan Aslan, MHP MYK Üyesi Şahin Gürz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’ın konuşmalarının ardından Cumhur İttifakı Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya salona seslendi.

Cumhur İttifakı Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya; “Bugün treni denizin altından geçiren, denizin altından arabayı geçiren ve onların toplam bileşkesinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli ve Büyük Birlik Partimizin Genel Başkanı ile yola devam ediyoruz.” dedi.

Karakaya, Kartal’ın tarihinden ve öneminden bahsederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın stratejisine uygun olarak, kentsel dönüşümü öncelikli hedef olarak belirlediklerini ifade ederek Kartal’ın yaşadığı sorunları ve ihtiyaçları ele alarak, çürük binaların yenilenmesi, sosyal tesislerin inşası ve kentsel dönüşüm gibi projeleri hakkında bilgi verdi.

Ayrıca, Kartal’a modern tesislerin yapılacağını ve çeşitli hizmetlerin sunulacağını; engelliler ve yaşlılar için spor merkezleri, kütüphaneler, sosyal tesisler, kapalı pazarlar, hayvan barınakları gibi projeler yapılacağını; evlilik hazırlığı yapan çiftler için özel bir kız isteme evi yapılacağını da belirtti.

Karakaya, halkın ihtiyaçlarına odaklanarak, Kartal’ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmeyi hedeflediklerini vurguladı ve bu projelerle Kartal’ın geçmişine sahip çıkacaklarını, gelecek nesillere güzel bir miras bırakacaklarını ifade ederek konuşmasını tamamladı.


 

 


Kartallı Çevrecilerden Aydos Ormanı’nda Temizlik SeferberliğiÖnceki Haber

Kartallı Çevrecilerden Aydos Ormanı’nda...

Başkan Gökhan Yüksel, Number1 Türk FM Canlı Yayına Konuk OlduSonraki Haber

Başkan Gökhan Yüksel, Number1 Türk FM Ca...

Yorum Yazın