Muammer Çelebi; “CHP ailesi adına hizmet edeceğiz ve onun bir neferi olacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muammer Çelebi; “CHP ailesi adına hizmet edeceğiz ve onun bir neferi olacağız”
Abone ol
CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Çelebi, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için başvuru dosyasını yoğun bir örgüt desteğiyle CHP İlçe Başkanı Mert Polat’a teslim etti.

CHP İlçe Başkanlığı’nda yoğun katılımla gerçekleşen basın toplantısında Çelebi’yi kabul eden Mert Polat;“Yerel seçimler için aday belirleme sürecindeyiz. 2019 seçiminde ilçe başkanımız olan ve benim de yönetim kurulunda bulunduğum, hep beraber mücadele verdiğimiz Muammer Çelebi aramızda. Kendisi bize adaylık talebini iletti” dedi.Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Çelebi, konuşmasında,

“Buraya geldiniz ve beni onurlandırdınız, hoş geldiniz. Umarım bu aday adaylığımız Kartal için, CHP örgütü için, hepimiz için hayırlı olur. Kısa süre sonra adaylık projelerimi de sizlerle paylaşacağım. Sizlere layık bir Belediye Başkanı olacağımın sözünü veriyorum.İlçe başkanı olduğum süreçte hep beraber mücadele ettik, başarılı bir dönem geçirdik. Sizin varlığınız, desteğiniz çok kıymetli. CHP ailesi adına hizmet edeceğiz ve onun bir neferi olacağız. Biz atanırsak beş yıl sonunda Kartal’ı taşıyacağımız nokta, sizin emeğiniz ve eseriniz olacaktır.Dün Öğretmenler Günü’ydü. Bizler için emek sarfeden öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Biz iktidar olduğumuzda atanamayan öğretmenler hakkettiği değeri bulacaktır.25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’dür. Savaşı emperyaslist güçler çıkarıyor, diyebiliriz. Ama şiddeti biz insanlar yapıyoruz. İnsanlıktan nasibini almamış, hayvansal içgüdülerle hareket eden ve kadınlara, çocuklarımıza şiddet uygulayan her kim varsa onları lanetliyorum.” dedi.


Başkan Yazıcı: ‘Eğitime verdiğimiz destek ile Tuzla'nın geleceğine yatırım yapıyoruz’Önceki Haber

Başkan Yazıcı: ‘Eğitime verdiğimiz deste...

Kartal Belediyesi 10 Kasım Atatürk Kupası Satranç Turnuvası’nda Hamleler YarıştıSonraki Haber

Kartal Belediyesi 10 Kasım Atatürk Kupas...

Yorum Yazın