CESUR SPOR KULÜBÜNDEN AHDE VEFA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CESUR SPOR KULÜBÜNDEN AHDE VEFA
Abone ol
Gençlere rol model olan hocalarından madalyalarını alan çocuklar büyük mutluluk yaşadılar.

1972 den beri Türk sporuna hizmet eden Cesur Spor Kulübü Kartal Soğanlık tesisinde spor yapan çocuk ve gençler Türk Sporuna emek veren büyükleri Kemal Bektaş, Cesur Kılıç ve Fikret Polat ile buluştu.

 

MİLLİ manevi değerlerle dolu nesiller yetişmesi için sporun bir araç olduğu misyonu ile gençlere rol model olan hocalarından madalyalarını alan çocuklar büyük mutluluk yaşadılar.

 

 Yarım asırdır bölgesindeki çocuk, genç, aile herkese spor ve eğitim vererek, bir yaşam okulu olan “Cesur Spor Kulübü” bir vefa örneği daha göstererek, Türkiye'de amatörlerin babası olarak bilinen Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASK) Onur Kurulu Başkanı ve sanayici, hayırsever işadamı Hacı Kemal Bektaş'ın adını Kartal’da faaliyet gösterdiği Spor tesisine verdi. Bünyesindeki karate ve diğer amatör branşlarla bugün Milli sporcular yetiştirerek ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil eden Kulübün kurucusu Cesur Kılıç, milli güreşçi ve antrenör Fikret Polat ve kıymetli  spor adamlarının yanı sıra sporcu ve ailelerin katıldığı törende kulüp yöneticileri “Kemal Bektaş gibi çınarlardan aldığımız örnek fikir ve davranışlarla tüm sporcularımızı milli değerlerine sahip çıkan, hayırlı insanlar olarak yetiştirmenin gayreti içindeyiz. Ne mutlu ki yarım asırdır bunu başarıp binlerce insan yetiştirdik. Böylesi değerlerimizinde yaşarken kıymetinin bilinmesi, hayatlarını adadığı hizmetlerinin anlatılarak, çocuklara rehber olması açısından adının tesisimizde olması bizler için bir onurdur. Kemal Bektaş büyüğümüz der ki Hizmetleri anıtlaştıran taşlar değil yapılan eser ve hayırlı işlerdir, onun yolundan gitmek herkese nasip olsun.” şeklinde konuştu. Kemal Bektaş gençlere ve ailere seslenerek “çocuklar, spor hayatınızın bir parçası olsun. Çünkü kötü alışkanlıklardan koruyan ve başarılı bir hayat getiren spordur. Ne mutlu ki sizi yönlendiren ve sahip çıkan aileleriniz var onlara da teşekkür ediyorum. Biz 55 sene evvel yaptığımız çalışmalarla  genç beyinleri kazandık. Hepsi başarılı insanlar oldular. Hizmet mutlaka bir mevki doldurmakla olmaz. Yaradanın yarattığına hizmet ne büyük güzelliktir. Gençler vatanımızı ve milletimizi canınızdan çok sevin. İşinizi eğitiminizi iyi yapın. Bu vatan sizlerin omuzlarında yükselecektir.” şeklinde konuştu. Yapılan çeşitli yarışma ve gösterlerin ardından anlamlı tören sona erdi.


DOĞRU PARTİ MEDYA İLE BULUŞTUÖnceki Haber

DOĞRU PARTİ MEDYA İLE BULUŞTU

‘HAMİT ÇİFTÇİ BİR KEZ DAHA GÜVEN TAZELEDİ’Sonraki Haber

‘HAMİT ÇİFTÇİ BİR KEZ DAHA GÜVEN TAZELED...

Yorum Yazın