EMEKLİLER BİR KEZ DAHA ARİF YILDIZ DEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EMEKLİLER BİR KEZ DAHA ARİF YILDIZ DEDİ
Abone ol
Türkiye Emekliler Derneği Kartal Şubesinin 23.Dönem Olağan Genel Kurulu Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımın olduğu genel kurulun sunumunu Cem Arkan yaptı. Gündemin okunup kabulünden sonra, Divan kurulu seçildi. Divan Başkanlığını TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün’ün yönettiği genel kurulda gündemin maddelerine geçildi. Tek liste ile girilen seçimde delegeler bir kez daha Arif Yıldız’ı Kartal Şube başkanlığına seçtiler.

 

TÜED Kartal Şube Başkanlığı’nın olağan kongresine; TÜED Genel Başkanı ve SGK Üyesi Kazım Ergün, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Kadıköy Şube Başkanı Nahit İmamoğlulları, Gebze Şube Başkanı Ali Tunç, Bayrampaşa Şube Başkanı Fettah Deniz, Ilgaz Körfez Şube Başkanı Merdan Derviş, Kartallı muhtarlar ve üyeler katıldılar. Genel Kurul'un açılışında konuşan Genel Başkan Kazım Ergün  "Türk Milleti dünya çapında bir lidere sahiptir. bugün; hür bir devletsek, hür bir milletsek, bayrağımız dalgalanıyorsa, 'Ne mutlu Türk'üm diyene' diyebiliyorsak, bütün bunları önce yüce Allah'a, sonra da başımızın tacı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyuz. Mustafa Kemal Atatürk'e inanmayanları Çanakkale ye, Dumlupınar şehitliğine, Kocatepe şehitliğine" davet ediyoruz dedi. 

 

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar plaket töreni sonrasında yaptığı kısa konuşmada; Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Yüksel ilçe dışında olduğu için katılamadı. Hepinize selamlarını gönderdi.  TÜED Kartal Şubemizin genel kurulu hayırlara vesile olsun. İyi ki varsınız” dedi. 

 

 

Tek aday ve liste ile yapılan kongrenin sonucunda TÜED Kartal Şubesi’nin Başkanı Arif Yıldız ve ekibi yeni dönemde de bir kez daha başkanlığa seçildi. Başkan Arif Yıldız; yaptığı kısa konuşmada Covid-19’a yakalandığını belirterek; “Ben de bu illet hastalığa yakalandım. Doktorlarım kendimi çok fazla yormamam gerektiğini söyledi. Bu neden ile konuşmamı kısa tutacağım.  Biz hak arayan bir derneğiz. Mücadelemiz devam edecektir bugün buraya gelip, derneğinize sahip çıktığınız için sizlere teşekkür ediyorum.  Beni en çok mutlu eden; bir arkadaşımızı gördüğümde; “başkanım ben de derneğe üye olacağım. Deyip üye olmasıdır.” Üzüldüğüm konu ise; Bir üyemizin vefatını duymaktır. Bir diğer üzüldüğüm konu ise; derneğimize gelip işini çözdükten sonra gelip dernekten ayrılmasıdır” dedi.

 

YÖNETİM KURULU şu isimlerden oluştu.

Asil Üyeler: Hüseyin ARAZ-Hasan ÇELİKKOL-Nebiye KIYICI-Hüseyin AKSOY

 

Yedek Üyeler: İsmail AKINCI-Saadet KÖSE-Kasım ÜN-Halil İbrahim NARİN-Gönül KILIÇ

 

DENETİM KURULU

Asil Üyeler :Kadir ÇELİK-Ali Asker ALAÇAYIR-Kemal YILMAZ

Yedek Üyeler :Kemal ASLAN-Gülhanım YILDIZ-Cafer KURT.

 

TÜED Kartal Şubesi, derneklerine destek veren isimleri unutmadı. 23. Dönem olağan kongre anısına derneğe katkısı bulunan Kartallı isimleri plaket ile onurlandırdı.
Hasan Bağcı, Firdevs Bağcı, Bahtiyar Kuru, İsmail Kenan Çakal, Süleyman Ülger, Şahin Meral, Adil Boy, Dursun Kars, Kemal Uyan, İmkan Demirdci, Mehmet Boy, Dursun Sınırtaş, İlhan Düzülütaş, Ferhat Arslan ve Ahmet Soylu’ya plaket verildi.


Cam Tasarım Bölümünün Büyük BaşarısıÖnceki Haber

Cam Tasarım Bölümünün Büyük Başarısı

Bulvarspor emin adımlarla 3. lige doğruSonraki Haber

Bulvarspor emin adımlarla 3. lige doğru

Yorum Yazın