Gazeteciler Başkan Yüksel ile buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazeteciler Başkan Yüksel ile buluştu
Abone ol
Kartal Yerel Basını 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul’un en genç Belediye Başkan’ı seçilen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler  Müdürü Hüseyin Caner Güler’inde hazır bulunduğu ziyarete, Özde Haber Gazetesi adına Selim Akdoğan, Hâkimiyet Gazetesi adına Hasan Demir, Görüş Haber ve Anadolu Gerçek Gazeteleri adına Arife Emek, Alaattin Böke, İstanbul 34 Gazetesi adına Murat Karaca, Nuray Yılmaz, İlçem Gazetesi adına Aytekin Yaşar, Haber Manşet Gazetesi adına Bülent Çimen, İzci Haber gazetesi adına İfaket Çakı, Yeni Gazete adına İsmail Polat, Bülten İstanbul Gazetesi adına Yalçın Bel, İstanbul Haber Gazetesi adına Kenan Çakal, Son Haber gazetesi adına Halil Topal, Sonsöz Gazetesi adına Cengiz Yaprak, Yeni Söz Gazetesi adına Müslüm İnan ve gazeteci Fethi Satıcı katıldılar.

 

Ziyaretlerinin amacının Başkan’a yeni dönemde başarılar dilemek olan Kartal Yerel Gazetecileri, öncelikle Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

 

Sonrasında gündem de olan 23 Haziran İstanbul seçimleri konuşuldu. Gökhan Yüksel gündemi değerlendiren ve İBB Meclisinde yapılan çalışmalar ile ilgili kısa bir değerlendirme yaptı.

 

Yüksel “Devlet Büyüklerimizin aldığı karara öncelikle saygı duyarak, artık önümüze bakmalıyız. Ama tabi ki gönlümüz, önceki seçimde aslında yadsınamayacak bir şekilde seçilmiş olan İBB Başkan’ımız Ekrem İmamoğlu’ndan yana” diye sözlerine başlayan Yüksel, “Ak Parti adayı Binali Yıldırım’da son derece değerli bu ülkeye güzel hizmetler vermiş. Başbakanlık ve TBMM Başkanlığı dâhil olmak üzere birçok görevi başarı ile yürütmüş saygın bir insandır. Ancak gençlerinde azmi ve hırsları olduğunu onların önünün açılması gerektiği düşüncesindeyiz. Bunun örneği olarak da 15 günlük görev sürecinde yaptığı çalışmaların bir esintisi olarak, İmamoğlu Başkanımızın öğrencilere toplu taşımada getirilen indirim ve Su faturalarına uygulanacak olan yüklü miktardaki iyileştirmenin mimarı olması da bizler için oldukça kayda değer şeylerdir.” açıklamasında bulundu.

 

“Daha önce kazandığımız gibi bu 23 Haziran seçimlerini de alacağız ve hak yerini bulacak.” diyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal’la ilgili öncelikli sorun ve önlemler konusundaki fikirlerini de basın mensupları ile paylaştı. Başkan Gökhan Yüksel sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Bizim için en acil gündem maddemiz Kentsel dönüşüm, bu anlamda Orhantepe’de yıkılan bina ve yıkım kararı alınan diğer binalar ile ilgili aciliyetimiz ve orada ikamet eden vatandaşlarımıza ivedi çözüm önceliğimizdir. 23 Haziran’dan sonra daha da hızlandıracağımız projelerimizle kentimizi daha yaşanılır hale getireceğiz. Kartal’ın çekim merkezi haline gelerek, bambaşka bir şehir olması için gece gündüz demeden çalışacağız. Hiçbir gazeteci arkadaşımız ayırım görmeyecektir. Dünya görüşü ne olursa olsun hepiniz bizim için kıymetlisiniz sizlerden ricamız gördüğünüz eksikleri vatandaşlarla aramızda köprü olarak bizlere iletmeniz ve 500 bin nüfuslu Kartal’da gözümüz kulağımız olmanızdır. Bu ziyaretiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederken genç bir kardeşiniz olarak görüş ve önerileriniz benim için çok önemlidir” dedi. Ziyaret sonunda gazetecilerle Başkan Gökhan Yüksel hatıra fotoğrafı çekildi.


YILIN ANNESİ SEMRA DERSEÖnceki Haber

YILIN ANNESİ SEMRA DERSE

ÇOCUK İSTİSMARI VE MAHREMİYET EĞİTİMİSonraki Haber

ÇOCUK İSTİSMARI VE MAHREMİYET EĞİTİMİ

Yorum Yazın