Kemal Bektaş’ın geleneksel Kahvaltısı sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kemal Bektaş’ın geleneksel Kahvaltısı sürüyor
Abone ol
İş adamı, futbol sevdalısı Türk Amatör sporunun unutulmaz duayenlerinden Kemal Bektaş’ın her yıl olduğu gibi bu yılda eski Soğanlıksporlu dostlarına Maltepe Cemil Usta’da bir kahvaltı verdi.

‘Kemal Bektaş 48 Yıllık Dostlarını Hiç Unutmadı. İşte Ahd-e Vefanın En Güzel Örneği’

 

Kahvaltıda bulunan TFF İstanbul il Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür “başkanımız Kemal Bektaş gerçekten güzel işlere imza atıyor. Soğanlık Kulübünün efsane yönetcileri ve Futbolcularını bir araya getirerek eski günlerini andık ve çok mutlu olduk” dedi.

 

Kahvalltıda bir konuşma yapan Kemal Bektaş “1973 de Soğanlık’ta fabrika kurmak için bir arsa alarak iş hayatına başladım. Fabrikanın yanında bulunan arazi üzerine de rahmetli babamın ısrarıyla gençlerin futbol oynaması için  bir top sahası yaptırdım. İşte o arsa şimdi Soğanlıkspor’un bulunduğu tesislerin olduğu yer. Daima iyinin yanında yer aldım Gençlere hizmet ettim. 48 yıl benimle birlikte bu kulübe hizmet edenleri hiç unutmadım ve ömrümün sonuna kadar da unutmayacağım. Hizmet eden arkadaşlarımın arkasında daima durdum bundan sonrada durmaya devam edeceğim. Eski günlerimizi yadettik ve anılarımızı tazeledik” dedi. Kahvaltıdan sonra toplu bir resim çektirildi.


Tuzla Belediyesi’nden Eğitime 76 Milyon Türk Lirası KatkıÖnceki Haber

Tuzla Belediyesi’nden Eğitime 76 Milyon...

Cam Tasarım Bölümünün Büyük BaşarısıSonraki Haber

Cam Tasarım Bölümünün Büyük Başarısı

Yorum Yazın