Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Belediyesinden Vefa Yemeği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Belediyesinden Vefa Yemeği
Abone ol
Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Tuzla’da yaşayan şehit ve gazi aileleri onuruna yemek düzenledi.

Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Tuzla Kaymakamı Ali Akça ve eşi Ferahil Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Tuğgeneral Aydın Cihan Uzun, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

 

Çanakkale Ruhunu Yaşamalı ve Yaşatmalıyız


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün kalpte ve zihinde yaşatılması gerektiğini söyledi. Şehit ve gazilerin emanetini taşıyacak gelecek kuşaklara tarihi ve milli bilgilerimizin iyi aktarılmasını vurgulayan Başkan Yazıcı, “18 Mart Şehitleri Anma Günü, hiçbir zaman kalbimizden ve zihnimizden çıkartmamamız gereken bir gündür. Çanakkale ruhunu geleceğe aktararak götürmemiz gereken bir ruh olduğuna inanıyorum.

 

Anadolu’daki Mücadelemizde Bizi Ayakta Tutan Şehit ve Gazilik Kurumumuzdur


Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Türk Milleti’nin tarih boyunca verdiği mücadelelerden bahsederek şehitler ve gazilerin bu mücadelenin kahramanları olduğunu vurguladı.


Özel Çocuklarımız, Bizim İçin Hep ÖzelÖnceki Haber

Özel Çocuklarımız, Bizim İçin Hep Özel

‘Alparslan Türkeş' olacakSonraki Haber

‘Alparslan Türkeş' olacak

Yorum Yazın