Özel Çocuklarımız, Bizim İçin Hep Özel

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özel Çocuklarımız, Bizim İçin Hep Özel
Abone ol
21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü ve 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında Özel Çocuklarımızla bir araya gelen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Toplumda her birey bizim için çok önemli ama özel çocuklarımızın yeri daha da farklı. Size hizmet etmeyi bir aşk, bir ibadet gibi yapmaya çalıştık” dedi.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu ve Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü ve 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında Özel Çocuklarımız onuruna yemek düzenledi.

 

Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir ve meclis başkanları, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu, Tuzla Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi bünyesinde bulunan kurum ve kuruluşların temsilcileri, Özel Çocuklar ve aileleri katıldı.

..

Toplumda Her Birey Bizim İçin Çok Önemli


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’da sosyal açıdan dezavantajlı her kesimle ilgilendiklerini belirterek engelli bireylerin de hayatını kolaylaştırdıklarını vurguladı. Başkan Yazıcı, “Down sendromlu kardeşlerimizin 1 kromozom fazlalığı var, onlar bizim için daha değerli ve onların artı değerleri var. Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda bu farkındalığı oluşması adına +1 Kafe’yi kurduk. Özel Çocuklarımız ile her zaman beraber olan, bugün de bizleri buluşturan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’na, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi’ne ve Gönül Elleri Çarşımızdaki bütün Kadın Kent Gönüllülerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı ile gönüllüler, Özel Çocuklarımız ve ailelerine karanfil hediye etti. Yemek, birlikte pasta kesimi ile sona erdi.


Tuzla Belediyesi, 4. Cemevi’nin Yapımına BaşladıÖnceki Haber

Tuzla Belediyesi, 4. Cemevi’nin Yapımına...

Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Belediyesinden Vefa YemeğiSonraki Haber

Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Belediyesind...

Yorum Yazın