AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek; Cumhuriyet'in Kuruluşunun 99. yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek; Cumhuriyet'in Kuruluşunun 99. yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Abone ol
Mesajında, "Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünü idrak ettiğimiz bugün, Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği muasır medeniyetler seviyesi hedeflerine her zamankinden daha yakın olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

. 20 yıllık AK Parti iktidarları döneminde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu liderlik ve vizyonun bir sonucu olarak, bugün "Türkiye Yüzyılı" diye yeni bir vizyon, yeni bir Türkiye Manifestosu ortaya koyabiliyorsak, bu ülkemize ve Cumhuriyetimize verdiğimiz değerin, milletimize sevdamızın bir yansımasıdır.  Cumhuriyet'in 100. yılının arifesinde; eğitimden sağlığa, güvenlikten dış politikaya, ekonomiden sosyal politikalara, tarımdan çevreye kadar her alanda muasır medeniyetler seviyesini yakalamanın hatta bazı alanlarda geçmiş olmanın verdiği güç ve cesaretle, 2023 ve sonrasını da AK Kadrolarla inşa edecek olmanın heyecanını  yaşıyoruz. 

Daha nice bayramlarda ve kuruluş yıl dönümlerinde dünyada sözü dinlenir, başı dik, hür ve bağımsız bir millet olarak el ele olmamız dileğiyle, milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum" dedi.

 


AK PARTİ KARTAL İLÇE TEŞKİLATI UĞUR MUMCU PLAN NOTU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YOĞUN KATILIMLA YAPILDI.Önceki Haber

AK PARTİ KARTAL İLÇE TEŞKİLATI UĞUR MUM...

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJISonraki Haber

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN 29 EKİM CUMHURİ...

Yorum Yazın