ATALAR MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ATALAR MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ
Abone ol
Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ENPLUS Mağaza İşletmeciliği AŞ arasında; mesleki eğitim işbirliği protokolü kapsamında, mesleki eğitim alanında çalışma yürütülüyor.

Okul Müdürü A.Tamer Kanber protolle ilgili şu açıklamada bulundu .”Söz konusu İşletme; Mutfak/Sofra/Ev Aletleri/Beyaz Eşya ürünlerinde dünyanın sayılı markalarının ülkemizde satışının gerçekleştiği mağazalar grubu.  Atalar MTAL olarak işbirliği protokolü kapsamında 64 kişinin işletmeye ait 20’ye yakın şubede istihdama yönelik mesleki eğitim programına katılımını sağladık. 6 ay sürecek bu uygulamalı işbaşı eğitimi başarıyla tamamlayan adaylar Satış Elemanlığı dalında Ustalık Belgesi ve Anadolu Meslek Lisesi Diploması almaya hak kazanacaklardır.

Karşılıklı işbirliğimizi, okul-sektör işbirliği boyutuna taşıyarak; elektrik-elektronik teknolojileri alanına Mikro Denetçiler Laboratuvarının ENPLUS işletmesi tarafından yapılmasını sağlandı. Bu laboratuvarda 20+1 bilgisayar sistemi kuruldu. Laboratuvarın zemin döşemesinden, yer altı elektrik-data tesisatına, tüm mobilya donanımından boyasına, perdesine kadar her ihtiyacı tamamen ENPLUS firması tarafından sağlandı. “

Bugün kokteyl eşliğinde; Kartal Kaymakamımızın teşrifleriyle açılış ve ENPLUS Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hasan Hüseyin YAVUZ Bey’e teşekkür plaketi takdimini gerçelleştirilettirildi. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun TÜYSÜZ, İlçe Emniyet Müdürü, Korkmaz Ev Aletleri Firması Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi KORKMAZ, okul müdürleri katılım sağladı.


 

 


Başkan Yazıcı’nın Teknoloji Ve Dijitalleşme Alanındaki Örnek Çalışmalarına ÖdülÖnceki Haber

Başkan Yazıcı’nın Teknoloji Ve Dijitalle...

Kartal Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok “ Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak için herkesi göreve davet ediyorum.”Sonraki Haber

Kartal Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İl...

Yorum Yazın