BULVARSPOR GÜÇLÜ RAKİBİNE KARŞI İYİ MÜCADELE ETTİ....

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BULVARSPOR GÜÇLÜ RAKİBİNE KARŞI İYİ MÜCADELE ETTİ....
Abone ol
Bulvarspor Afyon’da devam eden kamp çalışmaları çerçevesinde bugün 2.lig Beyaz Grup temsilcisi Afjet Afyonspor ile kampın son hazırlık maçında karşı karşıya geldiler

 Müsabakaya Osman, Ulaş, Oğuzcan, Okan, İlker, Abdülkerim, Adem, Halilcan, Gökhan, Küçük Hasan, Refik kadrosuyla çıkan ve Bulvarspor’un zaman zaman üstün oynadığı ve iyi mücadele ettiği müsabaka, iptal edilen gol ve verilmeyen penaltı tartışmaları sonucunda,karşılaşma Bulvarspor’un 40. dakikada kalesinde gördüğü gol ile Afjet Afyonspor’un 1-0 galibiyetiyle ile sonuçlandı.

Bulvarspor Basın Sözcüsü Korkut Nadir sona eren kampın sonunda 3.etap çalışmalarla ilgili şunları söyledi. “Takımımız 19 Ağustos Cuma günü sabah idmanının ardından kamptan ayrılarak Istanbula dönecektir. 

Hafta sonu iki günlük iznin ardından, tüm takım 22 Ağustos Pazartesi günü kendi tesislerimizde tekrar topbaşı yaparak hazırlıklarına devam edecektir. 

Lig öncesi 3 ‘ncü lig temsilcisi Şile Yıldızspor ile Şile stadında 24 Ağustos Çarşamba günü son bir hazırlık maçı daha yapacağız. 

26 Ağustos Cuma günü kendi stadımızda yapacağımız sezon açılış törenimiz, açılış adına dostluk maçımız ve aynı gün yapılacak yeni sezon formalarımızın lansmanı ile ilgili programımız taraftarlarımıza ve bölge halkına ayrıca bildirilecektir.”


 

 


BAŞKAN YAZICI HALK GÜNÜ’NDE TUZLALI VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİÖnceki Haber

BAŞKAN YAZICI HALK GÜNÜ’NDE TUZLALI VATA...

BULVARSPOR KALESİ EMİN ELLERDE...Sonraki Haber

BULVARSPOR KALESİ EMİN ELLERDE...

Yorum Yazın