EĞİTİM BİR SEN'DEN, ZAMANLAMASI MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE PLANLANMIŞ TEŞKİLAT BULUŞMASI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EĞİTİM BİR SEN'DEN, ZAMANLAMASI MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE PLANLANMIŞ TEŞKİLAT BULUŞMASI
Abone ol
Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şube Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz'u “Teşkilat Buluşması” programında misafir etti.Tuzla Ayyıldız sosyal tesislerinde gerçekleşen programa çok sayıda davetli katıldı.

Zamanlaması anlamlı bir şekilde planlanan bu muhteşem programa Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Cesur Öztürk, İstanbul Eğitim-Bir-Sen şube başkanları, İlçe milli eğitim müdürleri, teşkilatın lider kadrosu, temsilciler ve çok sayıda eğitim yöneticisi katıldı.
Açılış ve selamlama konuşmasını Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Bilal Duran yaptı. Sırasıyla İstanbul Memur-Sen İl Başkanı Cesur Öztürk, Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı selamlama konuşmaları gerçekleştirdi.

Genel Başkan Ali Yalçın, Gazze'de yaşanan drama değindiği konuşmasında Memur-Sen icraatlarıyla ilgili bir konuşma gerçekleştirdi ve memurlar için öneli kazanımlar elde ettiklerini ifade etti.
Eğitim Bir Sen İstanbul 4'nolu şube ye son bir haftada üye olan yüz üyenin formunu Genel Başkan Ali Yalçın İmzaladı
.

Kamu Personel Sistemini Masaya Yatırdıklarına işaret eden Memur Sen Genel Başkanı Yalçın, " Ünvan-yetki-sorumluluk-ücret- istihdam türü olmak üzere tüm boyutlarıyla kamu personel sistemini masaya yatıracak ve kamunun tomografisini çekeceğiz. Kamuda hizmetlerinin sunulması bakımından verimli, personel rejimi açısından etkili ve kamu görevlilerinin beklentilerine cevap verebilmesi açısından yeterli bir Kamu Personel Sistemi için akıl teri dökecek ve kapsamlı bir öneri setini ortaya çıkaracağız. Kamu personel sisteminde; toplu sözleşme masası dışında yapılan tekil düzenlemeler; unvan, yetki, maaş/ücret ve sorumluluk dengesini bozmuş, toplu sözleşme masasında sistemin düzeltilmesine yönelik teklifler ise karşılıksız kalmıştır. Söylenmek değil söylemek için genişten alıyor, bilgiyi disipline ederek ses ile birlikte sözü de yükseltmeyi seçiyoruz. “Güçlü Devlet,Güçlü Kamu Hizmeti, Güçlü Kamu Hizmeti,Güçlü Kamu Görevlisi” gerçeğini yansıtacak Kamu Personel Sistemi, “Büyük ve Güçlü Türkiye” vizyonuyla uyumlu olarak düzenlensin istiyoruz. Akademik personel, mühendis,öğretmen, sağlık personeli, idari personel ve diğer kamu görevlilerinin unvan, görev, yetki ve sorumluluklarıyla uyumlu personel rejiminin bir bütün olarak ele alınması, geniş ve kapsamlı olarak değerlendirilmesi ve hayata geçirilmesi gerekmektedir. 2 Ocak’ta yılın ilk mesai günü ilk aşama olarak çalıştayımızla bir başlangıç yapacağız. İkinci aşamada 4 ay sürecek odak grup çalışmalarla, nitel görüşmeler, raporlamalar ve istişarî toplantılarla derinlemesine yürütülecek çalışma, Nisan ayında sonuç çalıştayı ile son şeklini bulacak. Kamu Personel Sisteminin Mevcut Görünümü ve Yönetimi İstihdam ve Çalışma Koşulları Kamuda Mali Haklar, Kariyer ve Emeklilik Sistemi şeklinde üç temel başlıklı Çalıştayımızın, devletimizin ve kamu hizmetinin güçlenmesine katkı sunacağına inanıyorum. Adalet, hakkaniyet zemininde sürdürülebilir bir kamu personel sistemi için “Niyet hayır akıbet hayır” inşallah.



 


Başkan Gökhan Yüksel’den Yeni Yıl MesajıÖnceki Haber

Başkan Gökhan Yüksel’den Yeni Yıl Mesajı

Başkan Gökhan Yüksel Çankırılılar Gecesine KatıldıSonraki Haber

Başkan Gökhan Yüksel Çankırılılar Gecesi...

Yorum Yazın