İlçe Başkanı MERT POLAT ”Kongre bitmiş,yeni bir hikaye başlamıştır.Biz Partiye,sizlerde bize sahip çıkın ..”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlçe Başkanı MERT POLAT ”Kongre bitmiş,yeni bir hikaye başlamıştır.Biz Partiye,sizlerde bize sahip çıkın ..”
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Teşkilatı Kongresinin sona ermesinin ardından,devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Aday tanıtımlarında başlayan centilmenlik ve nezaket anlayIşlarını seçim sürecinde devam ettiren ve devir teslim esnasında da sürdüren iki genç siyasetçinin bu olgun davranışlarının siyasetin etik kuralları açısından,tüm hizipçilere örnek bir davranış olarak uzun yıllar hafızalardan silinmeyecektir.Bu davranışlarından dolayı gelecekleri çok parlak olacağına inandığımız bu iki genç siyasetçi haklı olarak takdiri hak ediyor.Süleyman Uzunok,  yeni ilçe başkanı Mert Polat’a güzel bir çiçek buketi takdiminden sonra görevini devretti.İki siyasetçinin bu olgun görüntüsü ,katılımcılar tarafından alkışlarla taçlandırıldı.

Törende ilk konuşmayı yapan Süleyman Uzunok “Güzel tatlı bir rekabet süresi işlettik. Örgütümüz takdirini kullandı kararını verdi. Yarınlarımız için hep birlikte mücadeleye yeniden başlayacağız. O yüzden ben Mert başkana huzurlarınızda başarılar diliyorum. Yarınki yolculuğunda onunla birlikte, ne zaman bize ihtiyaç duıyarsa yanında olacağız. Amacımız Kartal amacımız başarı.”dedi.

Çiceği burnunda yeni İlçe Başkanı Mert Polat ise, “ bir kongrenin son gününde buradayız ama, bu yeni bir dönemin başlangıcıdır. Kıymetli dostum ilçe başkanımız bugün süreci bize devrediyor örgütümüzün emriyle, ama biz bu süreci beraber götüreceğiz. Örgütümüzün bizlere gençlere verdiği değeri bu kongrede hepimiz gayet iyi anladık, verdikleri mesajı aldık. Biz bu süreçte Kartalda yeniden bayrağı dalgalandırmak, İstanbul’da bayrağımızı güçlendirmek, meclisi almak ve daha sonrasın da İstanbul’da hükümet seçimlerine kadar Kartalımızı ilmek ilmek örerek örgütümüzü daha güçlü hale getireceğiz. Bu kararımızda asla hiç geri adım atmayacağız. Kartal CHP’nin kalesidir bu kale yıkılmaz,bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz buradayız ve hep örgütümüzle birlikte burada olacağız. Örgütümüz mermerdir çatlamaz, sahip çıkar iktidara yürütür. Mahallelerde görüştüğümüz ve planladığımız her faaliyeti ,çok kısa zamanda sahaya indireceğiz. Bu noktada mahalle birimlerimizin ve ilçe yönetimizin tekrar organize edilmesiyle Kartalda tekrar bir sinerji başlatacağız. Süleyman başkanımla sahaya tekrar inerek faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Partimizde her zaman birlik ve beraberliğin yanında olacağız, kimse kendini dışarıda hissetmesin. Kongre bitmiş ve yeni hikaye başlamıştır. Örgütümüze ve partiye sahip çıkacağız ,siz de bizlere sahip çıkın.


Kartal Belediyesi’nden Okullarda Kapsamlı Temizlik ÇalışmasıÖnceki Haber

Kartal Belediyesi’nden Okullarda Kapsaml...

Kartal Belediyesi Kreşlerinin Yeni Dönem Veli Toplantısı GerçekleştirildiSonraki Haber

Kartal Belediyesi Kreşlerinin Yeni Dönem...

Yorum Yazın