Kadem Başkan, Maltepe Rizeliler Derneği’nin “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliğine katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadem Başkan, Maltepe Rizeliler Derneği’nin “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliğine katıldı
Abone ol
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, eşi Aysel Güleser Ekşi ile birlikte Maltepe Rizeliler Derneği tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı. Prof. Dr. Berna Terzioğlu Bebitoğlu ve Prof. Dr. Figen Yıldırım’ın Türkiye’deki kadın hareketine ilişkin sunumunu dinleyen Kadem Ekşi, bir selamlama konuşması yaptı.

  Tüm kadınların “Dünya Kadınlar Günü”nü kutlayan Kadem Ekşi, “Hem bilim dünyasında, hem iş dünyasında hayatın her alanını paylaştığımız eşlerimiz, annelerimiz, hanım kardeşlerimiz farkındalık oluşturuyorlar. Ben de iş dünyasında omuz omuza yürüdüğümüz kadınların ciddi katkılarının olduğunu görüyorum” ifadelerini kullandı.

  Maltepe için yola çıktıklarını söylene Ekşi, “Daha yaşanılabilir, herkes için şehir diyebileceğimiz bir yapıyı nasıl inşa ederiz. Bunu hayal ediyoruz. Önce insan dedik, çevre dedik, değer odaklı yeni bir yerel yönetim anlayışında bizim de katkılarımız olsun istiyoruz. İlçemizde güzel işler yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

  Kadem Başkan 31 Mart yerel seçimlerinde kadınların desteğini istedi.

 

 


Kadem Başkan’dan Küçükyalı Merkez Mahalle Muhtarlığına ziyaretÖnceki Haber

Kadem Başkan’dan Küçükyalı Merkez Mahall...

TERCAN VE KÖYLERİ KÜLTÜR YARDIMLAŞMA DERNEĞİNİN AÇILIŞINA KATILDILAR.Sonraki Haber

TERCAN VE KÖYLERİ KÜLTÜR YARDIMLAŞMA DE...

Yorum Yazın