Kadem Başkan’dan Küçükyalı Merkez Mahalle Muhtarlığına ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadem Başkan’dan Küçükyalı Merkez Mahalle Muhtarlığına ziyaret
Abone ol
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Küçükyalı Merkez Mahalle Muhtarı Kadriye Necla Timur ile sohbet etti, mahallelinin sıkıntılarını dinledi. Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Küçükyalı Merkez Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti. Muhtar Kadriye Necla Timur ile sohbet eden Kadem Ekşi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

  Mahallenin sıkıntılarını dinleyen Kadem Başkan, çözüm için gerekli adımları atacaklarını söyledi.

  Maltepe’de yapı stoku ile ilgili ciddi problemler olduğunu söyleyen Kadem Ekşi, “Birinci önceliğimiz kentsel dönüşüm. Ben de bir deprem mühendisi olarak bu konuları büyük önem veriyorum. Bilim dünyamızın ifade ettiği gerçekler var. Deprem yanı başımızda. Maltepe’de kentsel dönüşüm konusunda hızlı adımlar atmak zorundayız. Bazı mahallelerde ilave artışlarla ilgili düzenlemeleri yaparak hızlıca kentsel dönüşüme başlayacağız” ifadelerini kullandı.

“Otopark sorunu artık komşuluk hukukuna da zarar veriyor”

  Küçükyalı’da otopark sorunun ciddi boyutlara ulaştığına dikkat çeken Ekşi, “Yeraltı otoparklarımız yok. Araçları aşağı alamazsak artık komşular birbirini örselemeye başlıyor. Komşuluk hukukuna da zarar veriyor bu durum. Biz her mahallemizde yeraltı otoparkları yapacağız” şeklinde konuştu.

“Maltepe’nin gerçek belediyeciliğe ihtiyacı var”

  Maltepe’de 15 yıldır hizmet anlamında bir kuraklık dönemi yaşandığını vurgulayan Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, “Hepimizin hayali 7-24 yaşayan bir Maltepe. Geç kaldığımız konular var. Bunlara odaklanmamız lazım. Maltepe’nin gerçek belediyeciliğe ihtiyacı var” dedi.
 

 

 


MERT POLAT’IN HIZINA YETİŞİLMİYORÖnceki Haber

MERT POLAT’IN HIZINA YETİŞİLMİYOR

Kadem Başkan, Maltepe Rizeliler Derneği’nin “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliğine katıldıSonraki Haber

Kadem Başkan, Maltepe Rizeliler Derneği’...

Yorum Yazın