Kadem Başkan sevgi yürüyüşünde Maltepelilerle kucaklaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadem Başkan sevgi yürüyüşünde Maltepelilerle kucaklaştı
Abone ol
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Maltepelilerle sevgi yürüyüşünde kucaklaştı.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile birlikte Sevgi Yürüyüşü gerçekleştirdi. Cevizli Mahallesi’nden başlayan yürüyüşe Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı, Maltepe Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Demir ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

  Bağlarbaşı Mahallesi’ne kadar yürüyen Kadem Ekşi, Hayati Yazıcı ve partililer, yol boyunca karanfil dağıttı.

  Vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Ekşi, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. Kurum ve Yazıcı’nın sevgi yürüyüşün renkli görüntüler oluşturdu.

 

 

 


Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi ve Bakan Osman Bak’tan, amatör spor kulüplerine müjde -“Maltepe’deki bütün amatör spor kulüplerine 100 er bin TL nakdi destek vereceğiz”Önceki Haber

Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi...

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile birlikte Maltepeli iş insanları ile buluştu.Sonraki Haber

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediy...

Yorum Yazın