Kadem Başkan “Yeniden Büyük İstanbul” mitingine katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadem Başkan “Yeniden Büyük İstanbul” mitingine katıldı
Abone ol
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen ”Yeniden Büyük İstanbul” mitingine katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından anons edilerek sahneye çağrılan Ekşi, alanı dolduran yüzbinleri selamladı. İlk olarak AK Parti İstanbul Milletvekili ve besteci Yücel Arzen'in sahneye çıktığı mitingde, Ceyhun Çelikten, Uğur Işılak, Alişan ve Sinan Akçıl şarkılarını seslendirdi. Katılımcılar, miting alanında dev Türk bayrağı açtı.

  Miting sırasında TGRT Haber Televizyonu’nun yayınına katılan Ekşi, “Biriken yerel sorunlar var. Bu sorunlar stresli alanlar. Ulaşım, raylı sistemler, deprem, kentsel dönüşüm. Millet yorgun, hizmetler geri sarmış. Onun yansıması yeniden hizmet, insan, çevre ve değer olarak bir yerel yönetim modeli için tam motivasyonla yüz binlerce insan bugün bu meydanda bu ateşi aşkla, yeni bir hizmet destanı yazmak için buraya gönüllerini taşıyorlar. Yurttaşlarımızın bu sevgisi, heyecanı muhteşem. Biz de sahadayız, alanlardayız” ifadelerini kullandı.

  Maltepe’de AK Parti’nin zafere ulaşacağını söyleyen Ekşi, “Kesinlikle değiştiriyoruz, millet kararını verdi, açık ara öndeyiz. İnanıyorum ki Maltepe bu dönem tarihi bir destan yazacak. Ve 31 Mart’ta sandıkları patlatacak. Şöyle ki ben liberal, demokrat, muhafazakar, milliyetçi, herkesin belediye başkanıyım. Ben Maltepe’nin kadem ağabeyiyim. Yani ötekisi olmayan, ayrıştıran bölen bir ekosistem için biz çalışmadık. Çevreci bir başkan adayıyım. Demokrat bir başkan adayıyım. Herkesle kucaklaşacağımız, hizmet odaklı bir modele millet ‘evet’” dedi.

Maltepe’de 15 binanın dönüştürüleceğini söyleyen Ekşi, “Biz imar planlarını, yapılarını büyükşehirde Deprem Doğal Afetler Komisyonu Başkanı olduğum dönemde yapmıştık. İlave kat artışlarıyla ilgili düzenlemeleri de yaptık mahallelerimizin tamamında. Şu anda değişimin işaret fişeğini Maltepeliler ile atacağız bir bayram coşkusuyla, davulla, zurnayla. Deprem güvenli yaşam alanlarına temel öncelik olarak Maltepeliler’i taşıyacağız. Kentsel dönüşüm konusunda çok hızlı adım atmamız gerekiyor. Ulaşım raylı sistem metrolarla ilgili sorunlarımız var, bunlara da çok hızlı bir biçimde odaklanacağız.

Biz Maltepe’nin 7\24 yaşayan bir şehir olmasını istiyoruz. İnsanların mutlu huzurlu sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürecekleri bir döneme Maltepeliler’i taşımak istiyoruz. Bunu da başaracağız.

Saha kararını verdi. Millet değişim istiyor. Kesinlikle Maltepe’yi değiştiriyoruz ve açık ara seçimleri alıyoruz. Ben bu müjdeyi Maltepeliler ile paylaşmak istiyorum. Çünkü saatlerce biz onlarla beraber olduk meydanlarda, sokaklarda. O heyecanı Maltepeliler’in nabız atışlarında, hikayelerinde görüyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 


Dört dörtlük başkan Hüseyin KarakayaÖnceki Haber

Dört dörtlük başkan Hüseyin Karakaya

Tuzla’da sahur vakti: Gazeteciler Tuzla’da Başkan Yazıcı ile buluştu -Sonraki Haber

Tuzla’da sahur vakti: Gazeteciler Tuzla’...

Yorum Yazın