Dört dörtlük başkan Hüseyin Karakaya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dört dörtlük başkan Hüseyin Karakaya
Abone ol
Olağanüstü bir tempo ile çalışan Mimar Karakaya, 24 saate onlarca görüşme ve program sığdırırken bir günde 4 iftar ve 4 sahur programına katıldı.

 

Çalışkanlığı, mütevazılığı ve sempatik kişiliğiyle gönülleri fetheden AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda vatandaşlarla bir araya gelen Karakaya’nın yoğun programı görenleri hayrete düşürüyor.

BİR GÜNDE 4 İFTAR 4 SAHUR PROGRAMINA KATILDI

Sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalara başlayan Karakaya, imsak vaktine kadar dur durak bilmeden sahada vatandaşlarla bir araya geliyor. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan koşturan Karakaya, 24 saate onlarca görüşme ve program sığdırırken 4 iftar ve 4 sahur programına katıldı.

GİDİLMEDİK YER, ÇALINMADIK KAPI BIRAKMIYOR

İftar ve sahur programlarının dışında esnaf ziyareti de yapan Mimar Karakaya, sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek projelerini anlattı. Deprem konusundaki hassasiyeti bilinen Mimar Karakaya, Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan Bingöl Sitesi’nde de vatandaşların kentsel dönüşüm konusundaki sorularını yanıtladı.

NASIL BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞI ŞİMDİDEN BELLİ

Mimar Karakaya’nın temposunu daha da artıracağı ve 31 Mart akşamına kadar ziyaret ve görüşmelerini sıklaştıracağı belirtiliyor. Diğer yandan Karakaya’nın olağanüstü temposu nasıl bir belediye başkanlığı yapacağının da ipuçlarını veriyor.

 

 

 

 

 

 

 


Uğur Mumcu’ya hizmet AK Parti ile gelecekÖnceki Haber

Uğur Mumcu’ya hizmet AK Parti ile gelece...

Kadem Başkan “Yeniden Büyük İstanbul” mitingine katıldıSonraki Haber

Kadem Başkan “Yeniden Büyük İstanbul” mi...

Yorum Yazın