Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşlarından Kadem Başkan’a tam destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşlarından Kadem Başkan’a tam destek
Abone ol
Bünyesinde 24 Federasyon ve 2 bin 204 derneği barındıran Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (KASTOP), Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi’ye desteğini açıkladı.

  KASTOP Genel Başkanı Nevzat Duyar ve Federasyon üyeleri, Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi’yi ziyaret etti.

  24 Federasyon ve 2 bin 204 derneği bünyesinde barındıran KASTOP’un Karadenizin güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayan Başkan Nevzat Duyar, Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi’ye tam destek verdiklerini açıkladı.

  Ziyaret sırasında Başkan Duyar, Kadem Ekşi’ye KASTOP rozeti takdim etti. 

  KASTOP’un desteği için teşekkür eden Kadem Başkan, “Karadenizin önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak büyük işlere imza attınız. Karadenizdeki eğitim, sağlık, turizm akslarında illerimizin her birinin büyümesi ve kalkınması için örnek çalışmalar düzenlediniz. Bir çok coğrafi işaretin işaretin alınmasına katkıda bulundunuz. Karadeniz sizinle ayağa kalktık. Bugün de belediye başkan adayı olarak destekleriniz içi teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

  Maltepe’de 15 yıllık kuraklık dönemini bitirerek, hizmet belediyeciliği dönemini başlatacaklarını söyleyen Ekşi, “İnşallah 31 Mart’ta Karadeniz coşkusuyla Maltepe’de sandıkları patlatıyoruz. Seçimleri alıp işe güce odaklanacağız. Çok sorunumuz var. Maltepe’ye yol lazım, kavşak lazım. Sokaklar araçların işgali altına. Bu araçları yerin altına alacak düzenlemeler yapmamız lazım. Bunları yapmazsak yaşadığımız şehirler azap şehri olur” şeklinde konuştu.  

 

 


Eskişehirlilerden Karakaya’ya büyük ilgiÖnceki Haber

Eskişehirlilerden Karakaya’ya büyük ilgi

Kadem Başkan’dan Güzide Yılmaz İlkokulu’na ziyaretSonraki Haber

Kadem Başkan’dan Güzide Yılmaz İlkokulu’...

Yorum Yazın