Kartal Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Yapılan 300 Bin Adet İçme Suyu Desteğine,KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu Kulüpler Adına Teşekkür Etti.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kartal Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Yapılan 300 Bin Adet İçme Suyu Desteğine,KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu Kulüpler Adına Teşekkür Etti.
Abone ol
Kartal Belediyesi spora ve sporcuya desteğini sürdürüyor. İlçe genelinde spora yönelik hizmetleri ve projeleri hayata geçiren Kartal Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulüplerine nakti ve ayni yardımları sağlamaya devam ediyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öngörüleri doğrultusunda, spora yönelik çalışmaları önceleyen Kartal Belediyesi, ilçede bulunan tüm amatör spor kulüplerine içme suyu desteği sağladı. Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler, ilçedeki tüm amatör spor kulüplerini tek tek ziyaret ederek, 300 bin adet içme suyu desteğinde bulundu. “Sporu ve Sporcuyu Desteklemeye Devam Edeceğiz” Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal’da spora yönelik projelere öncelik verdiklerini vurgulayarak, “Spor kulüplerimizin gelişimine destek verebilmek çok önemli. Bu anlamda spora yönelik projeler için çalışmalarımızı yürütürken, ilçedeki spor kulüplerine de destek olarak onların yanındayız. Kartallı çocuklarımızın, gençlerimizin spora ve sanata ilgi duymaları için gerekli imkânları sağlamaya devam edeceğiz. Kartal’ın tüm sporcularına spor hayatlarında başarılar diliyoruz.” dedi.Kartal Amatör Spor Kulüpleri (KASK) Başkanı Nasır Süleymanoğlu yapılan bu desteklerin ardından, Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e,her zaman kendilerine yardımlarını esigemiyen Başkan Yardımcısı Adem Uçar’a,Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Deniz Şahin’e ve Belediyespor Kulüp Başkanı Umut Daştan’a tüm kulüp başkanları adına teşekkürlerini ileterek,Kartal kulüplerinin bunu başarılarla taçlandıracaklarını belirtti.



 


Kartal CHP İlçe Başkanı Mert POLAT “Cumhuriyet Halk Partisi kökü dışarıda örgütlerden ve onları maşa olarak kullananlardan korkmaz, bir adım geri atmaz.”Önceki Haber

Kartal CHP İlçe Başkanı Mert POLAT “Cumh...

Kartal’da Ağaçlar Budanmaya BaşladıSonraki Haber

Kartal’da Ağaçlar Budanmaya Başladı

Yorum Yazın